Θερμό χειροκρότημα για Μικρούτσικο, Θηβαίο & Πολυχρονίδη!

(PHOTOS) Πρεμιέρα με πολλούς φίλους «Στη χώρα των θαυμάτων».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
30/01/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Με το πιο θερμό χειροκρότημα από φίλους αγαπημένους, αλλά και από το κοινό που είχε κατακλύσει το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο πραγματοποίησαν ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Χρήστος Θηβαίος & η Μαριάννα Πολυχρονίδη την πρεμιέρα της νέας τους παράστασης, «Στη χώρα των θαυμάτων», το Σάββατο 28 Ιανουαρίου.

«Στη χώρα των θαυμάτων», λοιπόν, ο Θάνος Μικρούτσικος συνάντησε το Χρήστο Θηβαίο και με τη Μαριάννα Πολυχρονίδη στο πλευρό τους, τραγούδησαν, μάγεψαν και ταξίδεψαν το κοινό.

Στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκαν οι νέες δισκογραφικές δουλειές τους, «Στην ομίχλη των καιρών» του Θάνου Μικρούτσικου με τη Μαριάννα Πολυχρονίδη και το «Σιδερένιο νησί» του Χρήστου Θηβαίου, ενώ στο δεύτερο μέρος του προγράμματος, τα τραγούδια «κοινού αισθήματος», τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από δυο και περισσότερες γενιές, ενθουσίασαν κα τραγουδήθηκαν από όλους.

Στο κοινό διακρίναμε τους: Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λίνα Νικολακοπούλου, Ρένια Λουϊζίδου, Στέλιο Μάινα, Ρίτα Αντωνοπούλου, Ελισάβετ Μουτάφη, Μάρω Δούκα, Ελένη Πατάκη, Νίκο Αρβανίτη, Οδυσσέα Ιωάννου, Θέμη Μουμουλίδη, Κώστα Θωμαΐδη, Βίκυ Καρατζόγλου, Ιωάννη Παπαζήση, Κάτια Σπερελάκη.

Τους τρεις καλλιτέχνες πλαισιώνουν σπουδαίοι μουσικοί, όλοι τους σολίστ υψηλών προδιαγραφών. Επικεφαλής ο Θύμιος Παπαδόπουλος με τα πνευστά του αλλά και ο Μάξιμος Δράκος με τα πλήκτρα του, ο Πέτρος Βαρθακούρης στο μπάσο και στις κιθάρες, ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα τύμπανα κι όπως πάντα ο Θάνος στο πιάνο. Τα φώτα της παράστασης έχει σχεδιάσει η Κατερίνα Μαραγκουδάκη και τον ηχητικό σχεδιασμό έχει κάνει ο Γιώργος Κορρές.

Info:


Τα θαύματα συνεχίζονται κάθε Σάββατο στο Γυάλινο για 5 ακόμη παραστάσεις.
Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμές

13 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
15 ευρώ με ποτό στο bar
Φοιτητές - Άνεργοι, 10 ευρώ

Τραπέζι

65 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
125 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα

ελάχιστη κατανάλωση στο τραπέζι 20 ευρώ
ΑΜΕΑ: 20% έκπτωση

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, 11876, σε όλα τα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315 600

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!