Τα Υπόγεια Ρεύματα αναζητούν support group με αγγελία!

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ: «Μουσικά σχήματα από όλη την Ελλάδα που να διαθέτουν δικό τους υλικό (όχι απαραίτητα εκδομένο) για να πλαισιώσουν τις…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

συναυλίες των Υπογείων Ρευμάτων καθ’ όλη τη χρονιά 2014 σε όλη την Ελλάδα. Στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Με τα εξής στοιχεία:
-Περιγραφή μπάντας – μίνι BIO
-Youtube Link από live ή mp3 με τα τραγούδια σας αν δεν έχετε εμφανιστεί κάπου
-Στοιχεία Επικοινωνίας.

Η πρώτη συναυλία στην Αθήνα στο Stage vol.1 είναι το Σάββατο 3 Μαΐου. Περιμένουμε τις προτάσεις σας μέχρι και την Παρασκευή 25 Απριλίου». 

Με αυτό τον τρόπο η ιστορική μπάντα Υπόγεια Ρεύματα, με 20 χρόνια διαδρομής στην ελληνική ροκ σκηνή, δίνουν βήμα σε συνοδοιπόρους που θα «ανοίγουν» το φετινό τους project «20 – 14».
20 χρόνια «γιορτής» και 14 νέα συγκροτήματα που θα τους συντροφεύσουν στις συναυλίες τους, τα οποία θα «αναδυθούν» μέσα από τις απαντήσεις στην αγγελία τους. Επίσης στα σκαριά βρίσκεται η έκδοση του πρώτου τους επετειακού βινυλίου με τίτλο «20».

Στην πρώτης καλοκαιρινή παράσταση, το Σάββατο 3 Μαΐου στο Stage vol.1 στο Μοναστηράκι (Αγ. Ελεούσης 3 και Κακουργιοδικείου– Αθήνα). θα τους συνοδεύσουν οι The Big Nose Attack  ένα εναλλακτικό αθηναϊκό blues & rock δίδυμο με δύο προσωπικά άλμπουμ και δυναμικές εμφανίσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Και για την πρώτη αυτή συναυλία αναζητούνται δύο σχήματα για να την «ανοίξουν».

Καλή τύχη μάγκες!  

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!