Τα μουσικά -και όχι μόνο- νέα της Μόνικα

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Δυο νέα κομμάτια με παραγωγό έναν Γάλλο superstar, ηχογραφημένα από κοινού για το νέο του άλμπουμ, σειρά Μonika t-shirts & ειδικές εκδόσεις.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Χτίζοντας το όνομά του σε remixes σπουδαίων pop κομματιών (βλ. Lykke Li «I Follow Rivers» Τhe Μagician remix) στα τέλη της περασμένης δεκαετίας, ο Γάλλος παραγωγός Yuksek που απολαμβάνει πλέον φήμη superstar dj - παραγωγού στη χώρα του, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το τρίτο ολοκληρωμένο album του με τίτλο «Nous Horizon» στις αρχές του 2017.

Στα μέσα του 2016 συναντήθηκε στο Los Angeles με τη Μόνικα και επηρεασμένος από τα vibes του Secret In the Dark, της ζήτησε να ηχογραφήσουν από κοινού δύο καινούρια κομμάτια για το νέο του album. Το «Μake It Easy» που συμπεριέλαβε στο EP «Sweet Addiction» και έχει κερδίσει ήδη airplay στο ελληνικό ραδιόφωνο και το «Break My Heart», που αναμένεται να κυκλοφορήσει σαν single μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Το υλικό του album παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ζωντανά στο Transmusicales festival της Rennes (ίσως το μοναδικό μεγάλο φεστιβάλ που αποτυπώνει τις μελλοντικές τάσεις στη μουσική βιομηχανία της Γαλλίας και εκεί όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά live το Secret In The Dark επί Ευρωπαϊκού εδάφους πέρσι το Δεκέμβρη) τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 1ης Δεκεμβρίου, όταν η Μόνικα βρέθηκε στην κεντρική σκηνή του Hall 8, ως μέλος της ζωντανής μπάντας του Yuksek.

Νέα σειρά Μonika t-shirts σε συνεργασία με το label Me Then


Η Μόνικα συνεργάζεται με το ανερχόμενο Αθηναικό fashion brand Me-Then και παρουσιάζει τη νέα της σειρά t-shirts σε άσπρο & μαύρο, καθώς και σε δύο διαφορετικά σχήματα.

Merchandise - E-Shop


Η Αμερικάνικη έκδοση του album Secret In The Dark που κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2015 από την Οther Music / Fat Possum με διανομή PIAS για την Ευρώπη είναι πλέον διαθέσιμη σε βινύλιο και cd από το e-shop του monikalive.com και αποστέλλεται με αντικαταβολή σε όλες τις πόλεις της χώρας.

Τιμή: 15 ευρώ ανά βινύλιο - 10 ευρώ ανά cd

Επίσης μπορείτε να κάνετε κατεβάσετε ολόκληρο το album από τα Spotify & iTunes

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!