Τα καινούργια του Βαγγέλη Κορακάκη στον Κήπο της ΕΡΤ

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Δυο καινούργια τραγούδια του Βαγγέλη Κορακάκη από την εμφάνισή του στον Κήπο της ΕΡΤ.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
08/07/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«SummERTime» στον Κήπο της ΕΡΤ


Η ΕΡΤ σε συνεργασία με το Δήμο Αγίας Παρασκευής διοργανώνουν μια σειρά συναυλιών στον Κήπο της ΕΡΤ, με καλεσμένους από όλους τους μουσικούς χώρους, από το ρεμπέτικο τραγούδι, μέχρι τη jazz και τη συμφωνική μουσική. Οι συναυλίες ξεκινούν γύρω στις 9 το βράδυ, μεταδίδονται ζωντανά από το Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και θα διαρκέσουν μέχρι τις 18 Ιουλίου.

Τα καινούργια του Βαγγέλη Κορακάκη


Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων, το βράδυ της Πέμπτης 7 Ιουλίου ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και στη συνέχεια ο Βαγγέλης Κορακάκης παρουσίασαν ένα απάνθισμα τραγουδιών από ολόκληρο το φάσμα της μέχρι τώρα πορείας τους.

Στην ορχήστρα του Βαγγέλη Κορακάκη, ο οποίος έπαιξε μπουζούκι και τραγούδησε, συμμετείχαν ο Βασίλης Κορακάκης (μπουζούκι & τραγούδι), η Ελένη Καπηλίδου (τραγούδι), ο Γιάννης Ευαγγέλου (κιθάρα & φωνητικά) και ο Τάσος Αθανασιάς (ακορντεόν). Η παρουσίαση της συναυλίας έγινε από την Λίτσα Τότσκα και η ραδιοφωνική μετάδοση από τον Σιδερή Πρίντεζη.

Ανάμεσα στα τραγούδια που ακούστηκαν στο πρόγραμμα του Βαγγέλη Κορακάκη, ήταν και δυο καινούργια, μέσα από το δίσκο του «Θαλασσινά παλάτια», που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες από το Ogdoo Μusic Group, με κύριο ερμηνευτή τον Γιώργο Νταλάρα και τη συμμετοχή του Βασίλη Κορακάκη σε τέσσερα τραγούδια.

Το πρώτο τραγούδι ήταν ένα ξεχωριστό λαϊκό βαλσάκι με τίτλο «Ίσως να φταίω» και ερμηνευτή τον Βασίλη Κορακάκη.

Το δεύτερο ήταν αυτό που, μάλλον, έχει κερδίσει μέχρι σήμερα τις εντυπώσεις (χωρίς βέβαια να υπολείπονται τα υπόλοιπα). Ένα καμηλιέρικο, από τα ωραιότερα του δίσκου, με τίτλο «Δεν προσκύνησα τη Γη μου» και με μια από ψυχής ερμηνεία από τον ίδιο τον Βαγγέλη Κορακάκη…

Y.Γ: Οι φωτογραφίες στα video είναι της Μάρως Χρυσανθοπούλου και προέρχονται από την εμφάνιση της ορχήστρας του Βαγγέλη Κορακάκη στη μπουάτ «Πλατώ» της Θεσσαλονίκης στις 28 Σεπτεμβρίου 2012.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!