Συνεργασία GEMA - Ειδικής Υπηρεσίας Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων

Με τη νέα σύμβαση η Ειδική Υπηρεσία αναλαμβάνει μεταξύ άλλων την αδειοδότηση και είσπραξη δικαιωμάτων στη Γερμανία για το ελληνικό ρεπερτόριο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η GEMA, ο οργανισμός συλλογικής διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων της Γερμανίας και ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη, υπέγραψε την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, σύμβαση αμοιβαίας εκπροσώπησης με την Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων.

Με τη σύμβαση αυτή η GEMA αναθέτει στην Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων την αδειοδότηση του μουσικού της ρεπερτορίου και την είσπραξη και απόδοση των δικαιωμάτων που θα προκύψουν από τη χρήση των μουσικών έργων στην Ελλάδα και αναλαμβάνει αντίστοιχα την αδειοδότηση και είσπραξη δικαιωμάτων στη Γερμανία για το ελληνικό ρεπερτόριο, που εκπροσωπεί η Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων.

Η υπογραφή της σύμβασης αμοιβαίας εκπροσώπησης με την GEMA αποτελεί σαφή ένδειξη της καλής συνεργασίας και των προθέσεων των ξένων οργανισμών συλλογικής διαχείρισης μετά τον πρώτο κύκλο επικοινωνίας και ενημέρωσης από την Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων για τις αρμοδιότητες και το πλάνο ενεργειών της.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!