Συναυλία του Haig Yazdjian διεκόπη & συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του Θεάτρου!

Επεισοδιακό το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιουλίου 2014 στο Κυπαρίσσι του Ηρακλείου Κρήτης, όπου λειτουργεί το Θέατρο των Αγρών,
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
18/07/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
στο οποίο πραγματοποιούνται συναυλίες με προαιρετικό αντίτιμο.

Σύμφωνα με δημοσίευση του Θεάτρου στη σελίδα του στο Facebook, ενώ η χθεσινή συναυλία του Haig Yazdjian βρισκόταν σε εξέλιξη, διεκόπη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη μετά από μήνυση που έκανε η ΑΕΠΙ, καθώς δεν είχαν πληρωθεί τα δικαιώματα για ένα τραγούδι!

Αυτούσια, η δημοσίευση αναφέρει: «Μια συναυλία απόψε στο Θέατρο των Αγρών μετατράπηκε σε ρεσιτάλ ασυδοσίας της ΑΕΠΙ η οποία έδωσε εντολή να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του Θεάτρου Γιάννης Σωμαράκης στο Κυπαρίσσι επειδή δεν είχαν πληρωθεί τα δικαιώματα για... ένα τραγούδι!

Η ΑΕΠΙ και ίσως και άλλοι που ενοχλήθηκαν από το προαιρετικό αντίτιμο απόψε έβαλαν χειροπέδες όχι στο ιδιοκτήτη, αλλά στον πολιτισμό του Ηρακλείου και της Κρήτης. Το τραγούδι που στάθηκε αφορμή να συλληφθεί η ψυχή του Θεάτρου των Αγρών ήταν ένα παραδοσιακό τσιγγάνικο τραγούδι της Αρμενίας που έχει διασκευαστεί με ελληνικούς στίχους, όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος της ΑΕΠΙ τους αστυνομικούς που εκτέλεσαν την εντολή του. Σε μια εποχή που το Θέατρο των Αγρών προσφέρει τις φετινές του εκδηλώσεις με προαιρετικό αντίτιμο οι χειροπέδες και οι ακροβολισμένοι και οπλισμένοι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων θεατών, επιβεβαίωσαν την άποψη ότι από τη μουσική στην Ελλάδα πρέπει να πλουτίζουν οι λίγοι και οι εκλεκτοί της ΑΕΠΙ. Άραγε η ΑΕΠΙ και οι αστυνομικοί επιδεικνύουν τον ίδιο ζήλο για συναυλίες που οργανώνονται στην Κρήτη με εισιτήριο;»

Περιμένουμε τα «νεότερα» και απ’ την μια κι απ’ την άλλη πλευρά και θα σας ενημερώσουμε σχετικά. 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!