Συγκίνηση στο αντίο του Γιώργου Σαρρή

Πολλοί άνθρωποι του τραγουδιού και των τεχνών τίμησαν τον Γιώργο Σαρρή στο αντίο του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιώργος Σαρρής έφυγε απ’ τη ζωή σε ηλικία 69 ετών. Προικισμένος τραγουδιστής, αδελφός της Χάρις Αλεξίου, αναδείχθηκε με τις περίφημες Νταλίκες του Χρήστου Νικολόπουλου και του Μανώλη Ρασούλη.

Ο Γιώργος Σαρρής ήταν λαϊκός ερμηνευτής πολλών δυνατοτήτων και διέθετε πλατιά τραγουδιστική κουλτούρα. Στα χρόνια του ’80 σημείωσε μεγάλα σουξέ (Και μόνο που με κοιτάς λειώνω, Άγιε μου Σώστη σώσε με, Σαν τον φονιά κ.ά.).

Στη συνέχεια, ένα σοβαρό ατύχημα τον ανάγκασε να διακόψει τις ζωντανές εμφανίσεις του. Ο Γιώργος Σαρρής όμως κατάφερε να σταθεί στα πόδια και να επιστρέψει στα τραγουδιστικά δρώμενα…

Στην τελευταία παράστασή του, που δόθηκε σήμερα στο κοιμητήριο Π. Φαλήρου, όπως μπορέσαμε να διακρίνουμε με μια πρώτη ματιά, εκτός από τη Χαρούλα Αλεξίου & τα μέλη της οικογένειάς του, τον συνόδευσαν ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Μάνος Ελευθερίου, η Καίτη Γκρέι, ο Γιώργος & η Άννα Νταλάρα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Δήμου, η Σοφία Παπάζογλου, η Λιζέτα Νικολάου, ο Δημήτρης Κοντογιάννης, η Ελένη Ροδά, η Νάντια Καραγιάννη, η Γιώτα Γιάννα, η Μαρία Κατινάρη, ο Χρήστος Δάντης, ο Θανάσης Κομνηνός, ο Γιώργος Γιαννιώτης, ο Βασίλης Χαραλάμπους, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Πέτρος Βαγιόπουλος, ο Δημήτρης Χατζηδιάκος, ο Μάκης Σεβίλογλου, οι δεξιοτέχνες του μπουζουκιού Παναγιώτης Στεργίου, Νίκος Τατασόπουλος, Γιώργος Αλτής & Γιάννης Μωραΐτης, οι μουσικοί Λευτέρης Ζέρβας & Δημήτρης Καπηλίδης, οι δημοσιογράφοι και ερευνητές Γιώργος Τσάμπρας & Δημήτρης Μανιάτης, ο Γιάννης Τζουανόπουλος, η στιχουργός Άννα Μπουκουβάλα, ο Αχιλλέας Θεοφίλου, ο Ηλίας Μπενέτος, ο Κώστας Χατζηδουλής, η Μαργαρίτα Μάτσα, η Κατερίνα Παπαδοπούλου, η Όλγα Παυλάτου, ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Σιώκος και άλλοι.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!