Σχετικά με το χαμό του 31άχρονου μπασίστα Πλάτωνα Καπρίδη…

Η Εταιρεία Ερωδιός, εταιρεία management του Μύρωνα Στρατή και του γκρουπ του και η δισκογραφική εταιρεία LYRA εκφράζουν τη βαθειά τους οδύνη για…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

το χαμό του συνεργάτη μας και μπασίστα του γκρουπ Πλάτωνα Καπρίδη.

Επειδή από μέρος των ΜΜΕ αναπαράγεται προφανώς για λόγους εντυπωσιασμού – και γι’ αυτό εκφράζουμε τη λύπη μας – ότι ο άτυχος συνεργάτης μας σκοτώθηκε σε γύρισμα ή σε προετοιμασία του βίντεο κλιπ του Μύρωνα, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Κανένα βίντεο κλιπ του Μύρωνα Στρατή δεν προετοιμάζεται αυτό τον καιρό.

Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται η αγάπη του για τη φωτογραφία στάθηκε μοιραία για το χαμό του Πλάτωνα…

Παρακαλούμε θερμά αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές για τη οικογένειά του και όλους μας να μην γίνεται αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων για τη δημιουργία φθηνού εντυπωσιασμού.

Ο 31χρονος μουσικός βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Πέμπτης, παραμονή της ονομαστικής του εορτής. Βρισκόταν σε εργοστάσιο της Ελευσίνας για το απαραίτητο reperage που ως συνήθως προηγείται των video clips. Η ομάδα του Μύρωνα Στρατή , επισκέφτηκε το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο προκειμένου να δει από κοντά το χώρο, να τον φωτογραφίσει και να τσεκάρει αν ταιριάζει για τα γυρίσματα. Ο Καπρίδης που είχε πάθος με τη φωτογραφία ανέβηκε σε ψηλό σημείο του εργοστασίου αλλά παραπάτησε και έπεσε στο κενό από ύψος πέντε μέτρων με αποτέλεσμα ο θάνατος του να είναι ακαριαίος.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!