Sui Generis Music – Μουσικές για θεατρόφιλους & όχι μόνο!

Έχοντας μικρή, αλλά ήδη σημαντική παρουσία στα μουσικά δρώμενα, η δισκογραφική εταιρία SUI GENERIS MUSIC (SGM) θέλει να…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 


θυμίσει αγαπημένες μουσικές στιγμές και να φέρει στο προσκήνιο νέες δημιουργίες. Για το σκοπό αυτό, ενώνει τις δυνάμεις της με σπουδαίους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Τζίμης Πανούσης («Obi Obi Bi», 2013, «Προσεχώς Βουλγάρες», 2013, «Disco Tsoutsouni», επανέκδοση 2013 και «Με λένε Πόπη», επανέκδοση 2013), η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Φωτεινή Δάρρα, η Ματούλα Ζαμάνη, ο Βαγγέλης Μπουντούνης («100 κιθάρες- Live από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών», 2013) και η Βασιλική Καρακώστα («Τα επικίνδυνα», 2012).

Την άρρηκτη σχέση της μουσικής με το θέατρο αναδεικνύουν η εταιρία SUI GENERIS MUSIC και ο παραγωγός, Θεοφάνης Κιρκινέζος, που προχωρούν στην έκδοση CD με τα μουσικά θέματα, τα τραγούδια και τις αφηγήσεις πολύ όμορφων θεατρικών παιδικών παραστάσεων, που έχουν φιλοξενηθεί και θα φιλοξενηθούν στην Παιδική Σκηνή του Θεατρικού Οργανισμού Ακροπόλ.

Ήδη έχει κυκλοφορήσει το CD με τα τραγούδια της παράστασης «Ψαρόσουπα», έργο του συγγραφέα Γιώργου Λεμπέση, που έχει εκδοθεί σε σειρά βιβλίων από τις εκδόσεις «Ψυχογιός» («Ψαρόσουπα», «Ψαρόσουπα 2», «Ψαροσουπίτσα 1» και «Ψαροσουπίτσα 2») κι αποτελεί ήδη best seller. Στο επόμενο χρονικό διάστημα, την έκδοση των μουσικών από παιδικές θεατρικές παραστάσεις θα συμπληρώσουν: «Οι τρεις βασιλοπούλες που λιώναν τα γοβάκια τους» (ανέβηκε τη χειμερινή σεζόν 2011-2012), «Τρελαντώνης» (χειμερινή σεζόν 2012-2013) και «Πινόκιο» (χειμερινή σεζόν 2013-2014).


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!