«Στο Κόκκινο 105.5» στα χνάρια της ΕΡΑ

Στα χνάρια της ΕΡΑ βαδίζει ο «Στο Κόκκινο 105.5» και στήνει ραδιοσταθμούς, τοπικούς, στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
23/01/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Τα παραπάνω διαβάζουμε στο editorial του e-tetradio.gr απ’ όπου αναδημοσιεύουμε την είδηση.

Πως το έκανε τόσες δεκαετίες η Ελληνική Ραδιοφωνία με τους 19 περιφερειακούς ραδιοσταθμούς της; Να βγάζουν αυτοί ένα πολύωρο τοπικό πρόγραμμα αλλά και να αναμεταδίδουν και εκπομπές από Αθήνα; Έτσι λοιπόν το σκέφτονται και το προχωρούν οι ιθύνοντες του «105.5 Στο Κόκκινο» και ο διευθυντής του Κώστας Αρβανίτης. Πάνε να στήσουν τρόπον τινά το παλιό περιφερειακό δίκτυο της ΕΡΤ. Ήδη από χθες το βράδυ εκπέμπουν στην Καβάλα, στους 102.8, αναμεταδίδοντας προς το παρόν το αθηναϊκό πρόγραμμα.

Και από την ερχόμενη Τετάρτη ξεκινούν το Θεσσαλονικιώτικο πρόγραμμά τους. Με ξεχωριστές εκπομπές που θα βγαίνουν κατευθείαν από τη Θεσσαλονίκη. Ο «Κόκκινος» της Θεσσαλονίκης (θα) εκπέμπει από τους 93.4 με τους Λευτέρη Αρβανίτη και Μάνο Τζανακάκη (μετακομίζει από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη!) να έχουν το γενικό πρόσταγμα - η μουσική, καθημερινή, εκπομπή του Τζανακάκη θα ακούγεται σε real time και στους 105.5 στην Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη θα βγάζουν ένα 10ωρο πρόγραμμα καθημερινά και θα συνεργάζονται με το alterthess.gr. Στις 29 Ιανουαρίου ξεκινούν με ένα πάρτι στην Καρόλου Ντηλ, εκεί που θα βρίσκονται τα στούντιο και τα γραφεία του σταθμού.

Επόμενη στάση του «Κόκκινου» η Καστοριά.

Πηγή: e-tetradio.gr


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!