Στην παρουσίαση του δίσκου της Νικόλ Σαραβάκου

(PHOTOS) Η νεαρή ερμηνεύτρια παρουσίασε το «Πρόβα και πάμε» παρέα με ξεχωριστούς συμμετέχοντες και καλλιτέχνες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Νικόλ Σαραβάκου, μετά από έξι μήνες, ανέβηκε ξανά στη Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου για να παρουσιάσει αυτή τη φορά το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Πρόβα και Πάμε». Αυτός ο χώρος έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη, αφού είναι η μικρότερη σε ηλικία καλλιτέχνιδα που έχει τραγουδήσει εκεί.

Λίγο πριν τις 9, άρχισαν να έρχονται φίλοι, συγγενείς κι άνθρωποι που τη στηρίζουν από το ξεκίνημά της, γεμίζοντας ασφυκτικά το χώρο. Ανάμεσά τους σπουδαίοι καλλιτέχνες και προσωπικότητες του εγχώριου γίγνεσθαι, όπως ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Δημήτρης Μπάσης, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Δημήτρης Σταρόβας, η Άννα Φόνσου, ο Κώστας Λειβαδάς, η Πέγκυ Ζήνα, οι γονείς της Δημήτρης Σαραβάκος και Βίκυ Γεροθόδωρου αλλά και πολλοί ακόμα.

Η Νικόλ Σαραβάκου παρουσίασε τα τραγούδια από το νέο της άλμπουμ, έκανε μια μικρή μουσική αναδρομή με τραγούδια των Τσαλιογπούλου, Μποφίλιου, Ζουγανέλη, Πρωτοψάλτη, Αρβανιτάκη κ.ά., ενώ στη συνέχεια ήρθαν οι guest εκπλήξεις. Η 21χρονη ερμηνεύτρια είχε τη χαρά να τη συνοδεύσουν ο Νίκος Μερτζάνος, η Μάρω Μαρκέλλου και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου που συμμετέχουν συνθετικά στο δίσκο και ο Πάνος Παπαϊωάννου.

Λίγο πριν το φινάλε της βραδιάς στη σκηνή ανέβηκε ο Δημήτρης Μπάσης ερμηνεύοντας μαζί με τη Νικόλ Σαραβάκου τα δύο ντουέτα τους, αλλά και δικές του επιτυχίες ξεσηκώνοντας το κοινό, ενώ παρέδωσε τη σκυτάλη στο Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Νικόλ με το δικό του μοναδικό τρόπο.
saravakou mpasis
Το καλοκαίρι η Νικόλ Σαραβάκου θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Πλήκτρα, ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Κούρος
Τύμπανα: Μανώλης Τόμπρος
Βιολί: Μάριος Ιβάν Παπούλιας
Πνευστά: Αλέξανδρος Ζουγανέλης
Ακορντεόν: Γιώργος Μπίκουλης
Κιθάρα: Άγγελος Τσιμιδάκης
Μπάσο: Αντωνία Τσολάκη
Έγχορδα: Γιώργος Ντινάκος

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!