Stan - «Μια γενιά μεγάλωσε με τα τραγούδια μου»

(VIDEO) Ο Stan παρομοιάζει τον εαυτό του με τον Michael Jackson και δηλώνει: «θέλω να με θυμούνται για τα τραγούδια μου».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
18/09/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανέκαθεν στην Ελλάδα και ειδικά σ’ αυτήν του 2000, όπου κατά το ομώνυμο άσμα «γίναν όλοι βασιλιάδες / λαϊκοί τραγουδιστάδες», ό,τι δηλώσεις είσαι.

Σε συνέντευξή του για το Πρωινό του Αντέννα με τη Φαίη Σκορδά, ο τραγουδοποιός Stan έκανε τις παρακάτω δηλώσεις.

Όταν ρωτήθηκε για την επιτυχία του δίσκου του, ο Stan δήλωσε: «Όταν γράφεις ένα τραγούδι ειλικρινά δεν ξέρεις πώς μπορεί να πάει η πορεία του. Νομίζω πως ο κόσμος είναι αυτός ο οποίος κάνει τα κομμάτια επιτυχίες. Υπάρχει μία γενιά παιδιών η οποία μεγάλωσε με τα τραγούδια μου. Η δικιά μου μουσική άλλαξε τη ζωή πολλών ανθρώπων και αγάπησαν τα τραγούδια μου κι αγάπησαν και το ποιος είμαι εγώ μέσα από τα τραγούδια μου. Είναι, νομίζω, κάτι που με έχει σημαδέψει σαν άνθρωπο».

Όσον αφορά στις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί κατά καιρούς, ο Stan δήλωσε «σταράτος», λέγοντας πως δεν θα είχε αντίρρηση να το συζητήσει με όποιον δεν τον «συμπαθεί». Θέλοντας να ενισχύσει τη θέση του με ένα παράδειγμα, αναφέρθηκε στον Michael Jackson και είπε: «Ο Michael Jackson δεν αρέσει σε όλους. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ακούν Michael Jackson, δεν ξέρουν καν ποιος είναι αυτός (!!!). Αλλά τι να κάνεις; Σημαίνει ότι δεν έχει αξία αυτός για τους εκατομμύρια fans που έχει; Ή η μουσική του δεν έχει αγγίξει εκατομμύρια καρδιές; Σημασία έχει ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ακούνε τη μουσική μου, ακούνε τα τραγούδια μου και τους επηρεάζουν κιόλας. Εγώ χαίρομαι που το κάνω αυτό και το βλέπω πραγματικά σαν ένα λειτούργημα. Ο Θεός με ευλόγησε να έχω ένα χάρισμα, να μπορώ να γράφω μουσική. Αυτό ξέρω να κάνω στη ζωή μου καλά… Γενικότερα, θέλω να με θυμούνται για τα τραγούδια μου».

Stan είν’ αυτός, δεν είναι παίξε γέλασε…

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!