«Σουζάνα η π…η ζωή», τραγουδούσε ο Τζίμης Πανούσης όταν έπαθε ανακοπή!

Ο Τζίμης Πανούσης είναι εκτός κινδύνου μετά την ανακοπή καρδιάς που έπαθε επί σκηνής του «Κυττάρου» χθες το βράδυ, λίγο πριν τελειώσει το πρόγραμμά του!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
02/12/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι καλά στην υγεία του τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές και μάλιστα δεν έχασε το χιούμορ του όταν πρόσωπο του περιβάλλοντός του βρέθηκε κοντά του στην καρδιολογική κλινική νοσοκομείου της Αθήνας όπου νοσηλεύεται και του επισήμανε τον κίνδυνο που διατρέχει με την υγεία του και πρέπει να λάβει σοβαρά υπ’ όψη του ότι δεν πρέπει να ζορίζεται και να βγαίνει στην σκηνή, του απάντησε: «Δεν μπορώ να σταματήσω!».

Ο 63χρονος, μα έφηβος πάντα, Τζίμης Πανούσης επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και η κατάστασή του δεν είναι τόσο σοβαρή, όπως αρχικά υπήρχε διάχυτος φόβος όταν συνεργείο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε από την σκηνή του κλαμπ στο νοσοκομείο. Υπενθυμίζεται ότι ο Πανούσης έχει κάνει bypass και του έχει τοποθετηθεί βαλβίδα.

Η ειρωνεία είναι ότι το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στη διάρκεια του ροκ σόου του «Όλοι οι Χαζοί Μπορούμε» την στιγμή που τραγουδούσε το προτελευταίο κομμάτι του προγράμματός του «Σουζάνα… η πουτάνα η ζωή!», όταν ξαφνικά κατέρρευσε επί σκηνής μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών της παράστασης. Η ζωή τα έφερε έτσι την ώρα που έλεγε τους στίχους αυτούς να πάθει ό,τι έπαθε. Τέλος καλό, όλα καλά όμως για τον αγαπημένο σατυρικό ροκ καλλιτέχνη που διέφυγε τον κίνδυνο.

Ο Τζίμης Πανούσης θα παραμείνει όσο χρειαστεί στο νοσοκομείο και αν όλα πάνε καλά με την υγεία του, θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στο «Κύτταρο Live Club» στις 30 Δεκεμβρίου. Απόψε εκεί είναι η βραδιά για τον Παύλο Σιδηρόπουλο με τους Απροσάρμοστούς και φίλους μουσικούς του Παύλου.

Η οικογένεια του Πανούση δεν επιθυμεί να φορτιστεί περισσότερο ο Τζίμης μετά το ότι συνέβη και έτσι πρέπει να μείνει όσο το δυνατό σε ήσυχο περιβάλλον κατά τη διαμονή του στο νοσοκομείο.

Το Ogdoo.gr εύχεται περαστικά στο Τζιμάκο.

Το βίντεο της στιγμής που μεταφέρεται ο Τζίμης Πανούσης με φορείο από τη σκηνή εκτός «Κυττάρου» κατέγραψε ένας θεατής.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!