Σε λίγες μέρες ξεκινά η προπώληση για τον Yann Tiersen

Οι ανακοινώσεις των υπευθύνων για την παράσταση του συνθέτη των μελωδιών των Amélie και GoodBye Lenin!, Yann Tiersen, στο Ηρώδειο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
27/04/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Ο συνθέτης των μελωδιών των Amélie και GoodBye Lenin!, Yann Tiersen, έρχεται στη χώρα μας για μια εμφάνιση στο Θέατρο Ηρώδου του Αττικού, στις 13 Ιουλίου.

Από την παραγωγό εταιρία της συναυλίας του Yann Tiersen στο Ηρώδειο ανακοινώθηκαν τα παρακάτω, σχετικά με την έναρξη προπώλησης των εισιτήριων:

Για λόγους που αφορούν αποκλειστικά και μόνο στο οργανόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, υποχρεούμαστε, ως παραγωγός εταιρία, να ξεκινήσουμε την προπώληση για τη συναυλία του Yann Tiersen (13 Ιουλίου, Θέατρο Ηρώδου του Αττικού) τη Δευτέρα 8 Μαΐου.

Η επίσημη ανακοίνωση του Φεστιβάλ


Σύμφωνα με απόφαση της «Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε.», η προπώληση για όλες τις παραγωγές, ιδιωτικές ή μη, που εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος του Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου 2017, θα ξεκινήσουν προπώληση εισιτηρίων την Δευτέρα 8 Μαΐου 2017.

Info:


Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017
Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά τη Δευτέρα 8 Μαΐου από το δίκτυο viva.gr (11876, Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, αθηνοραμα gr.)
Οι τιμές εισιτηρίων ξεκινούν από 25 ευρώ και φθάνουν τα 60 ευρώ

Συγκεκριμένα:

Άνω Διάζωμα

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ (early bird)
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 33 ευρώ

Κάτω Διάζωμα

Ζώνη Γ: 40 ευρώ
Ζώνη B: 45 ευρώ
Ζώνη A: 50 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη Β: 55 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη Α: 60 ευρώ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!