Σαββατόβραδο live πάρτι με Echo Train, βινύλιο και ψυχεδέλεια!

Για το βινύλιο τίποτε δεν τελείωσε, αντίθετα όλα τώρα αρχίζουν!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το πολύ καλό ελληνικό συγκρότημα Echo Train διάλεξε ένα ταιριαστό τρόπο να κυκλοφορήσει το νέο σινγκλ τους "Portland 69" μαζί με το ψυχεδελικό περιοδικό "TimeMaZine"!

Έτσι αύριο Σάββατο 14 Οκτωβρίου θα γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου σινγκλ τους "Portland 69" με ένα live πάρτι στο vintage 60ς κλαμπ «Lost N Found» (Κεραμεικού 53, έναντι πλατείας Κεραμεικού), μετά τις 10 το βράδυ, παρέα με 7ιντσο τους που κυκλοφορεί σε μαύρο και πράσινο βινύλιο αποκλειστικά με το δέκατο τεύχος του ψυχεδελικού "TimeMaZine", το οποίο θα είναι εκεί διαθέσιμο πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

Φυσικά το live των Echo Train θα πλαισιώσουν καθώς και άλλα ψυχεδελικά τραγούδια τους από εξαιρετικό πρώτο άλμπουμ τους «Memento Mori».

Το release live πάρτι του 45αριού τους και του νέου τεύχους του μουσικού περιοδικού θα πλαισιώσει με τις μουσικές επιλογές του ο «γκουρού» της γκαραζο-ψυχεδέλειας Νίκος Κοντογούρης σε μια συλλεκτική εμφάνισή τους στα decks!

Ο «Art Nouveau» μουσικάνθρωπος θα παίξει μουσικές από τα αγαπημένα του UK PSYCH FREAKBEAT σινγκλάκια του 1967.

Στα decks επίσης ο Άρης Παπαδόπουλος θα επιλέξει τα αντίστοιχα USA GARAGE-PSYCH του 1967 και τέλος οι 3 TimeLords θα παίξουν κομμάτια από τα καλύτερα Ψυχεδελικά άλμπουμς του 1967...

Να σημειωθεί ότι πρώτες κόπιες του "Portland 69" των Echo Train, το συγκρότημα της τραγουδίστριας Ren (Ειρήνης Παναγοπούλου) και του κιθαρίστα Greggy K. Kollias και θα διατεθούν το βράδυ του Σάββάτου!
ECHO TRAIN - POSTER.jpg
Οι Echo Train το Νοέμβριο θα βρεθούν για μια μίνι περιοδεία στην Γερμανία.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!