Πρώτοι Αγώνες Τραγουδιού «Ταράτσας» με το Φοίβο Δεληβοριά

Εξαιτίας της μεγάλης συμμετοχής, δίνεται παράταση μέχρι και 22 Μαΐου 2017.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
17/05/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Prospero διοργανώνουν τους πρώτους αγώνες τραγουδιών «Ταράτσας» και δίνουν παράταση αποστολής του μουσικού υλικού των διαγωνιζόμενων μέχρι και τις 22 Μαΐου 2017 λόγω της μεγάλης συμμετοχής των νέων τραγουδοποιών.

Όσοι νέοι συνθέτες - τραγουδοποιοί ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να στείλουν μέχρι δύο τραγούδια τους σε mp3 μαζί με το βιογραφικό τους στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ως τις 22 Μαΐου 2017.

Η επιλογή των τελικών διαγωνιζόμενων θα γίνει από την προκριματική επιτροπή που την αποτελούν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί: Κυριακή Αιλιανού, Δημήτρης Βραχνός, Ελένη Γιαννοπούλου, Έφη Κουφοπούλου, Όλγα Λασκαράτου, Χρήστος Παπαμιχάλης, Ξενοφών Ραράκος, Βάσια Ρεντούμη.

Η κριτική επιτροπή που θα κάνει ζωντανή ακρόαση των υποψηφίων που θα προκριθούν αποτελείται από τους:

1. Μαρία Βουμβάκη
2. Δήμητρα Γαλάνη
3. Φοίβο Δεληβοριά
4. Γεράσιμο Ευαγγελάτο
5. Άγγελο Παπαδημητρίου
6. Άγγελο Τριανταφύλου
7. Κατερίνα Σταματάκη (Prospero)

Η ζωντανή ακρόαση θα γίνει τη Δευτέρα 29 Μαΐου και ώρα 14.00 σε ειδική διαμορφωμένη αίθουσα στην ακόλουθη διεύθυνση: Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι.

Θα επιλεγούν τα 24 καλύτερα τραγούδια ή συνθέσεις και σε κάθε διήμερο της «Ταράτσας» θα διαγωνίζονται από δύο δημιουργοί.

Την τελευταία βραδιά οι 12 νικητές θα κλείσουν τη σεζόν της «Ταράτσας» με έναν μεγάλο αγώνα σε μια μουσική γιορτή με πολλές εκπλήξεις. Οι 3 πρώτοι θα βραβευτούν μεταξύ άλλων και με άμεση κυκλοφορία και ραδιοφωνικές μεταδόσεις του τραγουδιού τους.
Σας περιμένουμε με ανυπομονησία,
Φοίβος Δεληβοριάς & Prospero

Info:


Η ταράτσα του Φοίβου | Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι

Έναρξη παραστάσεων: από 7 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21.00
Ώρα εισόδου κοινού: 19.30

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!