Ποιοι βρέθηκαν στο Gazi Live το σαββατοκύριακο

(PHOTOS) Πολλοί φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες τίμησαν με την παρουσία τους τη Μαρινέλλα, την Ελενη Βιτάλη & τη Γλυκερία.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
06/03/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν, ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις της Μαρινέλλας με την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία και τη δική τους «Γυναικεία υπόθεση» στο Γκάζι Live με μια τελευταία παράσταση την Κυριακή 11 Μαρτίου.

Λάμψη, γοητεία, ζωντάνια και κέφι από τρεις ξεχωριστές κυρίες του ελληνικού τραγουδιού, τρεις μεγάλες φωνές, τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες, που με την επιβλητική τους παρουσία επί σκηνής χάρισαν μοναδικές στιγμές μέσα από τις αμέτρητες επιτυχίες τους, σε μια μουσική παράσταση που απογείωσε και απογειώθηκε.

Πολλοί αγαπημένοι τους φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες τις τίμησαν με την παρουσία τους για άλλο ένα Σαββατοκύριακο. Ανάμεσά τους βρέθηκαν η Καίτη Γαρμπή, ο Τάκης Ζαχαράτος με τον θεατρικό επιχειρηματία Γιάννη Κεντ, η Θωμαή Απέργη, ο σχεδιαστής Δούκας Χατζηδούκας, ο Χρύσανθος Πανάς, η σχεδιάστρια μόδας Levinia Konyalian με τον Δημήτρη Καραμήτο και πολλοί άλλοι που δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε και να χειροκροτούν.

«Γυναικεία Υπόθεση» στο Γκάζι Live για μια τελευταία παράσταση, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στις 18:00.

Γκάζι Live
Ιερά οδός 11, Γκάζι
Τηλ. κρατήσεων: 2130185040

Προπώληση: www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!