Ποιοι διασκεδάζουν στο Baraonda με τον Τόλη Βοσκόπουλο;

(PHOTOS) Κορυφαίοι ακαδημαϊκοί, διακεκριμένοι δημοσιογράφοι, καταξιωμένοι ηθοποιοί και ερμηνευτές υποκλίνονται στο «μεγαλείο» του Τόλη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
21/11/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Βοσκόπουλος γεμίζει τη σκηνή με την επιβλητική του παρουσία και χαρίζει μοναδικές στιγμές με τη χαρακτηριστική ερμηνεία του και τις αμέτρητες επιτυχίες του, στον ανακαινισμένο χώρο του Baraonda. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη ο καλλιτέχνης δίνει ραντεβού για φαγητό και ποτό στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Η διακεκριμένη στον ακαδημαϊκό χώρο γαλλοελληνίδα και πρύτανης των Πανεπιστημίων της Σορβόνης Ελένη Γλυκατζή – Αρβελέρ ήρθε να ακούσει τον αγαπημένο της καλλιτέχνη Τόλη Βοσκόπουλο παρέα με τη φίλη της Βίκυ Φιλίππου, τον Θανάση Λάλα και την Άννα Δρούζα.

Το Baraonda διάλεξε για την διασκέδαση του και ο ηθοποιός και τηλεοπτικός παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του από την τηλεοπτική εκπομπή «Στην υγειά μας».

Επίσης, εκεί ήταν και ο Στέλιος Διονυσίου ο οποίος τραγούδησε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο το τραγούδι «Ξεφυλλίζοντας απόψε τα όνειρά μου», που είχε γράψει ο Τόλης για τον πατέρα του, Στράτο Διονυσίου.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Μανώλης Καραντίνης

Baraonda | Τσόχα 43, Αμπελόκηποι | Τηλ. Κρατήσεων:  210 6444308
LIA 9109
LIA 9110
LIA 9181
LOU 1899
LOU 1900
LOU 1923
LOU 2026
LOU 2041
LOU 2050
LOU 2079
 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!