Ποιες συναυλίες αναβάλλονται

Αρκετές από τις συναυλίες που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν απόψε, 17 Ιουλίου 2017, αναβάλλονται.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
17/07/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο καιρός μας τα (ξανα)χάλασε κι έτσι, λόγω της βροχής ή και της πιθανότητάς της, κάποιες συναυλίες που είχαν από καιρό προγραμματιστεί, αλλάζουν ημερομηνία ή ακυρώνονται. 

Η συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Αναλυτικότερα:


Πέτρος Μάλαμας, Θοδωρής Κοτονιάς & Δημήτρης Υφαντής - SummERTime
Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, η συναυλία της δράσης «SummERTime - Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή 2017» με τους Πέτρο Μάλαμα, Θοδωρή Κοτονιά και Δημήτρη Υφαντή, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, δεν θα πραγματοποιηθεί. 

Koza Mostra & Θραξ Πανκc
Λόγω κακοκαιρίας, η συναυλία των Koza Mostra και Θραξ Πανκc, που ήταν προγραμματισμένη για απόψε- Δευτέρα 17 Ιουλίου- στις 21:30, στον πολυχώρο των Λιπασμάτων, αναβάλλεται.

Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου
Η προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα 17 Ιουλίου παράσταση «Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου» στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω κακοκαιρίας. Η παράσταση θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου.

«Songs for a blue cloud»
Η αποψινή προγραμματισμένη συναυλία της Κυβέλης Καστοριάδη & του Ορέστη Καλαμπαλίκη «Songs for a blue cloud» ακυρώνεται λόγω καιρικών συνθηκών. Τα εισιτήρια που έχουν ήδη προμηθευτεί οι ενδιαφερόμενοι, ισχύουν κανονικά για την αυριανή συναυλία (Τρίτη 18 Ιουλίου) στην αυλή του Μουσείου της Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στις 9 το βράδυ. Όσοι δεν μπορούν να παραστούν την Τρίτη, θα τους επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210 76 10 616, 6985 933290.

Η Κρήτη & ο Πόντος ανταμώνουν
Την Παρασκευή 21 Ιουλίου και όχι σήμερα Δευτέρα 17 Ιουλίου όπως ήταν προγραμματισμένο, η Κρήτη και ο Πόντος ανταμώνουν στο Θέατρο Βράχων, λόγω κακοκαιρίας. Η Ομάδα Έκφρασης Κρητικών Χορών Μεγαλακάκη και ο Πολιτιστικός Οργανισμός «Πυρρίχιος Ακαδημία» θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με μουσικές, τραγούδια και χορούς από την Κρήτη και τον Πόντο με τίτλο «Αγάπα τον άνθρωπο γιατί είσαι εσύ» εμπνευσμένο από μια φράση του Νίκου Καζαντζάκη.

Μάριος Φραγκούλης 
Η συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στη Μονή Λαζαριστών τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, μεταφέρεται την Πέμπτη 20 Ιουλίου λόγω κακών καιρικών συνθηκών! Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τις 20 Ιουλίου! Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συναυλία και επιθυμούν την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου τους, ισχύουν τα παρακάτω:

1) Εάν έχει γίνει η αγορά ηλεκτρονικά μέσω ticketservices.gr θα πρέπει επικοινωνήσουμε με την ticketservices.gr έως και 18.7.2017 για να γίνει ακύρωση της αγοράς των εισιτηρίων και επιστροφή των χρημάτων τους.

2) Εάν έχει γίνει η αγορά ηλεκτρονικά μέσω του public.gr ή των καταστημάτων Public θα πρέπει στείλουν mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και 18.7.2017, με τον αριθμό του εισιτηρίου τους, το ονοματεπώνυμο, τον αρ. λογαριασμού και το IBAN για να γίνει ακύρωση της αγοράς των εισιτηρίων και επιστροφή των χρημάτων τους.

3) Εάν έχει γίνει η αγορά μέσω σταθερού σημείου της Μονής Λαζαριστών θα πρέπει να γίνει η επιστροφή του εισιτηρίου στα εκδοτήρια της Μονής Λαζαριστών έως και 18.7.2017 για να γίνει ακύρωση της αγοράς των εισιτηρίων και επιστροφή των χρημάτων τους.

Όσα εισιτήρια δεν ακυρωθούν έως και την ημερομηνία 18.7.2017 ισχύουν κανονικά για την παράσταση στις 20.7.2017.

TAKIM, Παντελής Θαλασσινός & Αρετή Κετιμέ στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας 2017
Η συναυλία μεταφέρεται μια μέρα μετά, την Τρίτη 18 Ιουλίου, στον ίδιο χώρο, λόγω καιρικών συνθηκών. Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!