Πιο δυνατή φέτος η Record Store Day

Δείτε τη λίστα με τα καταστήματα της φετινής R.S.D στην Αθήνα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Record Store Day γιορτάζεται σταθερά εδώ και 11 χρόνια, σε χιλιάδες ανεξάρτητα δισκοπωλεία, αλλά και αλυσίδες καταστημάτων σε όλο τον κόσμο που θα έχουν στα ράφια τους, λόγω της ημέρας, αποκλειστικές, καινούριες κυκλοφορίες σε περιορισμένα αντίτυπα, συλλεκτικές σπάνιες εκδόσεις RSD, ενώ δεν λείπουν και events.

Πλούσια σε κυκλοφορίες είναι και η φετινή Record Store Day, με τον θεσμό να γίνεται όλο και πιο δυνατός. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, εκατοντάδες καλλιτέχνες και συγκροτήματα δίνουν στο κοινό τους αποκλειστικές κυκλοφορίες από το παρόν και το παρελθόν, με τους fans να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν συλλεκτικές εκδόσεις.

Φετινοί «πρεσβευτές» της Record Store Day είναι οι Pearl Jam.

Η φετινή γιορτή του βινυλίου είναι προγραμματισμένη για τις 13 Απριλίου και μπορείτε να δείτε ήδη την αναλυτική λίστα με τις κυκλοφορίες.
RECORD STORE DAY giphy

Special credits:


Το Rock & Roll Circus συμμετέχει στο Record Store Day 2019, με τις αποκλειστικές κυκλοφορίες της ημέρας και δώρο ένα απίθανο ταξίδι για digging στο μεγαλύτερο παζάρι του κόσμου, το Utrecht Jaarbeurs Mega Record & CD Fair της Ολλανδίας.

Τον Νοέμβριο του 2019 ένας τυχερός θα βρεθεί στο Utrecht Jaarbeurs Mega Record & CD Fair της Ολλανδίας, το διήμερο παζάρι δίσκων, με τα αεροπορικά εισιτήρια, τα έξοδα διαμονής και το εισιτήριο για το παζάρι, δώρο από το Rock & Roll Circus!

Το κόστος των limited λαχνών θα είναι 5 ευρώ και η διάθεσή τους θα ξεκινήσει το Σάββατο 13 Απριλίου στο Record Store Day 2019 του Rock & Roll Circus. Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 11 Μαΐου.
Record Store Day 1
Στην ακόλουθη λίστα μερικά από τα καταστήματα της φετινής R.S.D στην Αθήνα:


Discobole
Reload Stores
Rock & Roll Circus
Ianos Music Shop
To Diskadiko
Public
Habeat Records
Zaharias Records
Mr. Vinylios
Vinyl Kiosk
Sonic Boom Records & Usedrecords.gr
Sirens Records
Record House
Karmamusic Records
Off The Record
Music Works
Blackspin
Legions Record Store


H επίσημη πανελλαδική λίστα της R.S.D. με τις διευθύνσεις των καταστημάτων: https://recordstoreday.com

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!