Πάνος Παπαϊωάννου & Χρυσόστομος Καραντωνίου - «Ο χορός των ημερών»

(ΑΚΟΥΣΕ) Συμμετέχουν: Δήμητρα Γαλάνη, Παντελής Θαλασσινός, Λαμπρινή Καρακώστα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στα μέσα Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το αναμενόμενο album «Ο χορός των ημερών» του Πάνου Παπαϊωάννου & του Χρυσόστομου Καραντωνίου. Το δίδυμο, που χάρη στο τραγούδι «Τα μεροκάματα» διακρίθηκε στο διαγωνισμό τραγουδιού της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών και αγαπήθηκε ιδιαίτερα τους προηγούμενους μήνες, ετοίμασε μια ολοκληρωμένη δουλειά σε στίχους του Δημήτρη Παπαχαραλάμπους. Ο Χρυσόστομος Καραντωνίου έχει συνθέσει όλα τα τραγούδια του album, που χαρακτηρίζεται από σπάνια μελωδικότητα, με πολύ προσωπικό χαρακτήρα. Ο Πάνος Παπαϊωάννου τα ερμηνεύει με στιβαρότητα και γνήσιο λαϊκό ύφος.

Το album κρύβει πολλές εκπλήξεις και συμμετοχές. Μία απ’ αυτές είναι η Δήμητρα Γαλάνη, που τραγουδά ένα από τα πιο ξεχωριστά τραγούδια του δίσκου, το «Είκοσι Αιώνες», ενώ ο Πάνος Παπαϊωάννου συμπράττει σε ένα άλλο με τον Παντελή Θαλασσινό. Στο δίσκο συμμετέχει ερμηνευτικά και η Λαμπρινή Καρακώστα.

Το album «Ο χορός των ημερών» θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Στη φωτογραφία από αριστερά προς δεξιά: Δημήτρης Παπαχαραλάμπους, Χρυσόστομος Καραντωνίου, Δήμητρα Γαλάνη, Πάνος Παπαϊωάννου κατά την ηχογράφηση του τραγουδιού.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!