«Ό,τι αγαπήσαμε» - Το τραγούδι των φίλων

(ΝEW DIGITAL SINGLE) Σε μουσική του συνθέτη Άρη Βλάχου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
H ταλαντούχα νέα ερμηνεύτρια Αναστασία Έδεν μας παρουσιάζει το καινούργιο της single-ντουέτο με τον Σταμάτη Κραουνάκη με τίτλο «Ό,τι Αγαπήσαμε».

Ένα ξέφρενο και λαμπερό waltz, που ο Σταμάτης κι η Αναστασία μας ταξιδεύουν στην Ελλάδα του έρωτα, του φωτός και του μεσογειακού ταπεραμέντου.

Η ερμηνεία του Σταμάτη Κραουνάκη απογειώνει όπως μοναδικά μπορεί, τον λυρισμό και τον δυναμισμό της Αναστασίας και του Άρη.

Μετά από αρκετά χρόνια σύμπραξης των τριών καλλιτεχνών, ο Άρης και η Αναστασία δεν συνεργάζονται πλέον με τον πηγαίο δημιουργό και περφόρμερ Σταμάτη Κραουνάκη, η σχέση όμως που τους ενώνει είναι ισχυρή και αδιαίρετη. Έτσι λοιπόν ο Άρης Βλάχος αποφασίζει να συνθέσει ένα τραγούδι - ύμνο, στη φιλία και στη δημιουργική συνεργασία, μια γιορτή για όσα γεννήθηκαν, αλλά και για όσα θα έρθουν, σε χωριστές ενδεχομένως όχθες, του ίδιου πάντα ποταμού, με την ευχή να συναντηθούν ξανά στις γέφυρες που θα χτίσουν ο καθένας στη ρότα του.

Η φιλία των τριών καλλιτεχνών, η αλληλοεκτίμησή τους, ο δημιουργικός τους παλμός, η αισθητική τους αντίληψη συμπορεύτηκαν αρμονικά και έδωσαν μεστούς καρπούς.

Κάπως έτσι γεννήθηκε το «Ό,τι αγαπήσαμε» όπου η Αναστασία Έδεν ντουετάρει με τον Σταμάτη Κραουνάκη σε έναν τρελό χορό με πνευστά, έγχορδα και ρυθμολογική ένταση από τύμπανα και ηλεκτρισμό που ενορχηστρώνει ο Άρης.

Οι στίχοι του Σταύρου Σταύρου μας λένε στον επίλογο... κι έμπαινε από το παράθυρο λιακάδα, ό,τι αγαπήσαμε που το ‘παμε Ελλάδα... και η μοναδική φωνή της Αναστασίας Έδεν το στέλνει στον ουρανό, μας αγκαλιάζει όλους και δίνει στίγμα εποχής.

Το single «Ό,τι Αγαπήσαμε» κυκλοφορεί από την πρόσφατη δισκογραφική δουλειά της Αναστασίας Έδεν με τίτλο «Αυτά τα Χείλη» και κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!