«Όμορφη Πόλη» - Ένα αφιέρωμα στον λυρικό Μίκη Θεοδωράκη

Συμμετέχουν: Αντωνοπούλου, Ζουγανέλη, Ίκαρη, Μάνου, Παπαγεωργίου, Τουμπανάκη, Σελεμίδου, Σαΐα, Χαρλαύτη, Ηρώ, Φωτοπούλου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
07/12/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το www.toradiofono.gr εγκαινιάζει το νέο κύκλο παρουσίας του με μία ακόμη συναυλία - πρόταση, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός», στο κέντρο της πόλης.

«Όμορφη Πόλη» ή αλλιώς, η λυρική πλευρά του Μίκη Θεοδωράκη, έτσι όπως τη νοιώθουν και την αποδίδουν έντεκα σπουδαίες ερμηνεύτριες και μία ηθοποιός: Ρίτα Αντωνοπούλου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Ηρώ, Βιολέτα Ίκαρη, Αφροδίτη Μάνου, Πέννυ Μπαλτατζή, Κατερίνα Duska, Μαρία Παπαγεωργίου, Αγγελική Τουμπανάκη, Δήμητρα Σελεμίδου, Ηρώ Σαϊα, Μπέττυ Χαρλαύτη και η Λυδία Φωτοπούλου.

Όλες θα βρίσκονται στη μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στον κορυφαίο μας συνθέτη, αποκαλύπτοντας με την ερμηνεία τους τις πιο λεπταίσθητες και συναρπαστικές πτυχές της μουσικής του δημιουργίας, ενώ θα υπάρξουν και σημαντικές συμμετοχές - έκπληξη!

Μαζί τους η Ηρώ, η οποία και θα τις συνοδεύει στο πιάνο, έχοντας συνεργαστεί επί μία δεκαετία με τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης.

Ιδιαίτερη και η συμμετοχή της ηθοποιού Λυδίας Φωτοπούλου, η οποία θα ερμηνεύσει τραγούδια που έγραψε ο Μίκης Θεοδωράκης για το Θέατρο.

Επιμέλεια προγράμματος: Όλγα Λασκαράτου
Φωτογραφία αφίσας: Κωνσταντίνος Μπελιάς
Artwork: Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος

Info:


Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός
Πλατεία Ἁγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα
Τηλ: 210 3221917

Ώρα έναρξης: 20:30
posterA3 parnassos radiofono
Τιμές εισιτηρίων:

Α’ Ζώνη: 25€
Β’ Ζώνη: 20€
Εξώστης: 15€

Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr και σε όλα τα καταστήματα Public
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Eκδοτήριο Ticket Services: Πανεπιστημίου 39

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!