Omar Faruk Tekbilek με Γλυκερία & Ματούλα Ζαμάνη!

Ένας από τους σπουδαιότερους πρεσβευτές της ανατολίτικης μουσικής ο Omar Faruk Tekbilek συνατά τη Γλυκερία και τη Ματούλα Ζαμάνη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Omar Faruk Tekbilek θα συναντηθεί επί σκηνής με μία από τις πιο σημαντικές και αυθεντικές Ελληνίδες τραγουδίστριες, την Γλυκερία και με την ιδιαίτερη και ξεχωριστή ερμηνεύτρια Ματούλα Ζαμάνη.

Όλα αυτά στις 20 Ιανουαρίου, στο Διογένης Studio στο πλαίσιο του Athens Music Festival.

Ο Omar Faruk Tekbilek είναι ένας χαρισματικός οργανοπαίκτης - παίζει νέι, μπαγλαμά, ούτι και κρουστά - και συνθέτης που η μουσική του έχει τις ρίζες της βαθιά στην παράδοση αλλά και σημαντικές επιρροές από σύγχρονα μουσικά ιδιώματα καταφέρνοντας με τη πάροδο των χρόνων να παντρεύει στοιχεία και ήχους απ’ όλο τον πλανήτη.

Ο Omar Faruk Tekbilek εκτιμά ιδιαίτερα την Γλυκερία. Το ήθος και η συνέπεια της στα παραδοσιακά λαϊκά ακούσματα, το ρεμπέτικο και το σμυρναίικο τραγούδι, η ζεστή φωνή της, η ικανότητά της να αποκρυπτογραφεί τους κρυφούς κώδικες των τραγουδιών, της έχει χαρίσει μια μοναδική θέση στο ελληνικό μουσικό στερέωμα και μια καριέρα αξιοζήλευτη που μετράει ήδη 38 χρόνια.

Στην ίδια συναυλία, ο Tekbilek θα γνωρίσει και τη Ματούλα Ζαμάνη. Πληθωρική, χειμαρρώδης, διαχυτική, αληθινή. Είναι μόνο μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που τη συνοδεύουν και σίγουρα η Ζαμάνη είναι μία καλλιτέχνιδα με ποικίλα μουσικά ερεθίσματα που όταν τραγουδάει, απλά και ανεπιτήδευτα, προκαλεί συναισθήματα χαράς και απόλαυσης.
1

Info:


Διογένης Studio
Λεωφ. Συγγρού 259, Αθήνα
Ώρα έναρξης: 21.00
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 94 25 754

Τιμές Εισιτηρίων:
A' Ζώνη: 30€ *καθήμενοι - εισιτήριο θέασης (10€ το ποτό)
Β' Ζώνη: 25€ *καθήμενοι - εισιτήριο θέασης (10€ το ποτό)
Γ' Ζώνη: 20€ *καθήμενοι - εισιτήριο θέασης (10€ το ποτό)
Δ' Ζώνη: 10€ *ορθίων - εισιτήριο θέασης (5€ το ποτό)
2 Θεωρεία δεξιά & αριστερά της σκηνής: 20€ *καθήμενοι - εισιτήριο θέασης (5€ το ποτό)

Προπώληση εισιτηρίων: Δίκτυο καταστημάτων Γερμανός, Καταστήματα Cosmote και ηλεκτρονικά: http://buy.tickethour.com/ - http://www.diogenis.com/

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!