Oι Satyricon ξανά στην Αθήνα, εννέα χρόνια μετά

Μία από τις κορυφαίες μπάντες της νορβηγικής black metal σκηνής, οι Satyricon επιστρέφουν στην Αθήνα εννέα χρόνια μετά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Satyricon θα βρεθούν την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 στο Fuzz Live Music Club για να αποδείξουν πως παραμένουν ένα από τα πιο συναρπαστικά act επί σκηνής.

Με σχεδόν 25 χρόνια ιστορίας, οι Satyricon από την πρώτη στιγμή έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Η επιστροφή τους με το φετινό "Deep Calleth Upon Deep" «έγραψε», καθώς έχει ήδη κλείσει θέση στους κορυφαίους metal δίσκους του 2017.

Ο βασικός συνθέτης και frontman, Sigurd "Satyr" Wongraven και ο ντράμερ-θηρίο, Kjetil-Vidar "Frost" Haraldstad, συνεχίζουν να εξελίσσουν το μουσικό τους όραμα, επαναπροσδιορίζοντας το black metal, τιμώντας το με συνεχείς «ενέσεις» από κάθε σκληρό και ακραίο ήχο.

Ιδιοσυγκρασιακοί και μόνιμα «βίαιοι» και αιρετικοί, οι Satyricon έθεσαν γερές βάσεις στην ακμάζουσα black metal σκηνή των 90's με τα "Dark Medieval Times" (1994) και "The Shadowthrone" (1994) καθώς και με τα "Nemesis Divina" (1996) και "Rebel Extravaganza" (1999).

Η νέα χιλιετία τους βρήκε το ίδιο ενεργητικούς. Να σημειωθεί πως οι Satyricon ήταν η πρώτη νορβηγική μπάντα του black metal που υπέγραψε σε πολυεθνική δισκογραφική εταιρεία χωρίς να προδώσουν τον μοχθηρό τους ήχο.

Στις 23 Ιανουαρίου στο Fuzz Live Music Club θα ακουστούν τα "Mother North", "Transcendental Requiem Of Slaves", "The Pentagram Burns" "Fuel For Hatred", "King" και αρκετοί ακόμη ύμνοι.

Εισιτήρια προπωλούνται προς 55 ευρώ (διπλό / περιορισμένος αριθμός) και 29 ευρώ (μονό). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 32 ευρώ.

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), καθώς και στα fuzzclub.gr και viva.gr.
Satyricon opening act (tba)
satyricon23jan.jpg
www.satyricon.no


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!