Οι πρώτες μουσικές παραστάσεις στη Ρότα

Δείτε τις παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στη μουσική σκηνή τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά τις συναυλίες του καλοκαιριού, ξεκινούν και πάλι σιγά - σιγά οι μουσικές παραστάσεις σε μουσικές σκηνές. 

Έτσι, συνοπτικά, το πρόγραμμα των πρώτων παραστάσεων του φθινοπώρου στη μουσική σκηνή Ρότα, έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Ευδοκία Ράπτη - Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

Η Ευδοκία Ράπτη ξεκινάει τη φετινή σεζόν στη μουσική σκηνή «Ρότα», παρουσιάζοντας τη νέα δισκογραφική της δουλειά μέσα από μία μουσική παράσταση με τίτλο «Το χθες και το σήμερα». Αυτή τη φορά θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια από την εποχή του Αττίκ και της Βέμπο, του Τσιτσάνη και του Χιώτη φτάνοντας στο σήμερα μέσω της προσωπικής της διαδρομής ερμηνεύοντας και διασκευάζοντας μόνο με τη συνοδεία του κιθαρίστα Σταύρου Κωστή. 

Ώρα: 21.30 - Είσοδος: 7€

Κυβέλη Καστοριάδη & Ορέστης Καλαμπαλίκης - 6 & 7 Σεπτεμβρίου 2017

Η Μικρή Άρκτος υποδέχεται το φθινόπωρο με δύο μουσικές παραστάσεις της Κυβέλης Καστοριάδη & του Ορέστη Καλαμπαλίκη με τίτλο «Songs for a blue cloud» στη μουσική σκηνή Ρότα. Ένα ταξίδι στο χρόνο με σταθμούς - ορόσημα γνωστά τραγούδια όπως των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Αγγελάκα, Leonard Cohen, Bob Dylan, Kurt Weill, Serge Gainsbourg, Boris Vian κ.α.

Η Κυβέλη Καστοριάδη -κόρη του Κορνήλιου Καστοριάδη- γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Παρίσι. Διατηρεί όμως μια αδιάλειπτη και βαθιά σχέση με την ελληνική μουσική. Γι’ αυτό και η πρώτη της δισκογραφική παραγωγή εκδίδεται στην Ελλάδα από την Μικρή Άρκτο το 2015, με τίτλο Sous le ciel de Paris με την Ντόρα Μπακοπούλου στο πιάνο και τον Ηρακλή Βαβάτσικα στο ακορντεόν. Στην Ελλάδα βρίσκεται ξανά με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου cd με τίτλο Songs for a blue cloud από τη Μικρή Άρκτο τον Ιούνιο, με συνοδοιπόρο τον Ορέστη Καλαμπαλίκη στην ενορχήστρωση-διασκευή και στη συνοδεία στην κιθάρα.

Ώρα: 21.30 - Είσοδος (θεάματος): 10€

Θανάσης Βούτσας - Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 

Ο Θανάσης Βούτσας με δύο δημιουργίες στις αποσκευές του. Η πρώτη είναι η κυκλοφορία του τραγουδιού Ριζίτικο (Η αγάπη θέλει) με τους στίχους του Παύλου Βλαστού που μιλούν για την αγάπη, σε ένα άκουσμα παραδοσιακό με σημερινό ήχο, μελοποιημένο από τον Μιχάλη Καλογεράκη που κυκλοφορεί από τη Μικρή Άρκτο. Η δεύτερη είναι η συμμετοχή του στο τραγούδι του Ηλία Μάστορη «Κρυφή μου παραζάλη» μέσα από τον δίσκο «Τα Βελούδινα Σκοτάδια» στον οποίο συμμετείχε πληθώρα σπουδαίων καλλιτεχνών.

Είσοδος: 8€

Φίλιππος Πλακιάς - Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

Ο Φίλιππος Πλακιάς καλωσορίζει το φθινόπωρο στη Ρότα. Θα ακουστούν τραγούδια από τη νέα του δουλειά «Μολυβάκι μου Χα Μπέ», σε μουσική δική του και στίχους του Δημήτρη Λέντζου, όπως επίσης και μερικά ακυκλοφόρητα. Παράλληλα θα ακουστούν και τραγούδια παλιά, γνωστά και αγαπημένα που σημάδεψαν και επηρέασαν τον ίδιο και τις νεότερες γενιές. Φιλική συμμετοχή: Επιστήμη Καμπούρογλου. Στο πιάνο και στο ακορντεόν ο Γιώργος Σχοινάς. Στο μπουζούκι ο Θάνος Θεοδωρόπουλος.

Ώρα: 21.30 - Είσοδος 5€

Λόλεκ - Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

Ο Λόλεκ επιστρέφει στη Ρότα για ένα ακουστικό live με τραγούδια από τα τρία προσωπικά άλμπουμ, τις αγαπημένες του διασκευές αλλά και σκίτσα από νέα τραγούδια. Μαζί του θα βρίσκεται ο Χρήστος Καψαλάκης στη δεκάχορδη κιθάρα - μπάσο

Ώρα: 21:30 - Είσοδος: 7€

Τάνια Τρύπη - Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Η ηθοποιός συστήνει και τη μουσική της πλευρά, σε ένα live μουσικό ταξίδι με νοσταλγικές στιγμές από τον κινηματογράφο και το θέατρο. Πλήκτρα: Σωτήρης Σινάνης.

Είσοδος: 8€

Info:


Ρότα Art Bar
Σόλωνος 124, Αθήνα
Κρατήσεις: 210 3801033 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!