Οι προτάσεις της εβδομάδας (6/6 - 12/6)

Το Ogdoo.gr επιλέγει τις καλύτερες εξόδους στην πόλη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
06/06/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Όλα όσα μπορεί να παρακολουθήσει ένας μουσικόφιλος στην Αθήνα!

Νέες μουσικές παραστάσεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των μουσικόφιλων στην Αθήνα και για τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, τα προγράμματα των σκηνών που λειτουργούν με εναλλασσόμενα σχήματα ανανεώνονται με πολύ ενδιαφέρουσες παραστάσεις.

Δείτε εδώ όσα δεν πρέπει να χάσετε, ανάλογα, πάντα, με το γούστο σας στη μουσική.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Θέατρο Βράχων

miltoss braxon
Τα λόγια για τον Μίλτο Πασχαλίδη είναι πλέον περιττά: 24 χρόνια πορείας με μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 12 πετυχημένους δίσκους, σημαντικές συνεργασίες. Όλα με το προσωπικό του στίγμα: την πετυχημένη του ισορροπία μεταξύ ροκ και παραδοσιακής μουσικής και τη δυνατή σύνδεσή του με τον κόσμο.

Η βραδιά στο Βύρωνα θα τα έχει όλα: παραμύθια, κακές συνήθειες, ιστορίες και τραγούδια που ζούνε λαθραία, παλιά και αγαπημένα τραγούδια, όπως «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης», τις «Πεθαμένες Καλησπέρες», αλλά και νέες επιτυχίες των τελευταίων του δισκογραφικών δουλειών.

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου ο Μίλτος θα τα πει όλα.

Συντελεστές:

Θύμιος Παπαδόπουλος - πνευστά, Νίκη Γρανά - πιάνο, ακορντεόν, Πάρις Περυσινάκης - λύρα, μαντολίνο, Ηλίας Δουμάνης - τύμπανα, Δημήτρης Μουτάφης - μπάσο
Πασχάλης Κολέντσης - ηχοληψία, Μανώλης Μπράτσης - φωτισμοί
Οργάνωση Παραγωγής: Stray Music

Info:

Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη
Παρασκευή 7 Ιουνίου
Έναρξη: 21.00

Εισιτήρια: Γενική είσοδος 14€ - Προπώληση 12€
Προπώληση: viva.gr, 11876, και σε όλα τα καταστήματα: SHELL, My Market, Metro, Ευριπίδης, ΕΚΟ, BP. Media Markt, Seven Spots, Citizen και Reload

Φοίβος Δεληβοριάς: Η τελευταία Ταράτσα

60949343 667908316980133 3467642511869083648 n
3ος χρόνος και είναι η σωστή στιγμή να κλείσει ο κύκλος της «Ταράτσας του Φοίβου» και να μάθουμε -τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο του 2019- αν τελικά επρόκειτο για έναν χορό του Ζαλόγγου ή για ένα όνειρο από εκείνα που πετάμε πάνω από τις πολυκατοικίες και τα μνημεία της Αθήνας, που όμως τελικά βγήκε αληθινό.

Το χειροποίητο πολυθέαμα του Φοίβου Δεληβοριά, που εμφανίστηκε ξαφνικά πάνω απ’ την πόλη το καλοκαίρι του 2017, συγκέντρωσε πλήθος καλλιτεχνών του τραγουδιού, του θεάτρου, του stand-up comedy, του μπουρλέσκ και της τέχνης της μαγείας και στηρίχτηκε στα δύο πρώτα χρόνια του από χιλιάδες θεατές, είναι πάλι εδώ για ένα τελευταίο καλοκαίρι.

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη λοιπόν του Ιουνίου, του Ιουλίου και του Σεπτεμβρίου.

Με έναν μόνιμο θίασο που αποτελείται από τους ήδη «συνεννοημένους»

- τη γνωστή πηγή φωτός και θεαματικό πολυεργαλείο Θανάση Αλευρά, σε ακόμα πιο δαιμονισμένη έκδοση

- την τραγουδίστρια της φαντασίας μας Νεφέλη Φασούλη

- τον εκκωφαντικό μάγο Alex De Paris

Αλλά και με μια δυνατή προσθήκη στο stand-up και στα κείμενα:

- τον Λόρδο Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, με τα αδιάκοπα κωμικά ερωτηματικά του να προστίθενται στα δικά μας

- με την εκστατική δημιουργική ομάδα του μαγεμένου σκηνοθέτη Άγγελου Τριανταφύλλου

- με τη θρυλική ιπτάμενη ορχήστρα του «Καλοριφέρ», τον Σωτήρη Ντούβα, τον Κωστή Χριστοδούλου, τον Σταμάτη Σταματάκη και τον Κώστα Παντέλη

- με μία όαση-in-progress που θα λάβει για πρώτη φορά χώρα φέτος στην ταρατσιαία επικράτεια: το web radio της «Ταράτσας του Φοίβου», μια εκ του μηδενός δημιουργία και προσφορά της Μαργαρίτας Μυτιληναίου που όλο το καλοκαίρι θα παίζει ειδικά επιλεγμένη ελληνική και ξένη μουσική στο ύφος της Ταράτσας, θα παρακολουθεί τις πρόβες, θα συνομιλεί με τους καλεσμένους, θα έχει απροσδόκητους γκεστ σταρ και μια δίωρη εβδομαδιαία εκπομπή του Φοίβου που θα επιλέγει αγαπημένα του κομμάτια που δεν μεταδίδονται πουθενά.

Οι καλεσμένοι του Ιουνίου

5+6
Μαρίζα Ρίζου
Κατερίνα Πολέμη
La Dandizette

12+13
Ελένη Βιτάλη - Ορφέας Περίδης
Νίκος Ξύδης

19+20
Κατερίνα Βρανά - Τhe Burger Project
Αριστοτέλης Ρήγας

26+27
Νατάσσα Μποφίλιου
Δήμητρα Σελεμίδου
Ταχυδακτυλουργός Τζουλιάνο

Info:

Έναρξη παραστάσεων: Από 5 Ιουνίου 2019 και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20:30
Ώρα εισόδου κοινού: 19:30

Τιμές εισιτηρίων καθήμενων:

Α Ζώνη: 30 Ευρώ
Β Ζώνη: 23 Ευρώ

Οι θέσεις καθήμενων είναι σε τραπέζια των 12 και των 8 θέσεων και οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ' όψιν τους ότι θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Τιμή εισιτηρίου για bar και εξώστη καθήμενων: 15 ευρώ (με δώρο μία μπύρα)

Προσφορά: Κάθε εισιτήριο προσφέρει έκπτωση 20% σε μία επόμενη παράσταση της ταράτσας με την ταυτόχρονη αγορά του εισιτηρίου της επόμενης παράστασης.

Η Ταράτσα του Φοίβου
Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι
Πληροφορίες - κρατήσεις: 210 3428272

Πόλυς Κυριάκου & Ανδρέας Κατσιγιάννης παρουσιάζουν τον «Αρχάγγελο»

polys kyriakou arxaggelos
Την Πέμπτη 6 Ιουνίου παρουσιάζεται και στην Αθήνα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ο δίσκος με τίτλο «Αρχάγγελος» εξ ολοκλήρου γραμμένος στην κυπριακή διάλεκτο από τον στιχουργό Πόλυ Κυριάκου.

Τη μουσική υπογράφει ο Ανδρέας Κατσιγιάννης και ερμηνεύει η Βασιλική Χατζηαδάμου. Ο Μίλτος Πασχαλίδης συμμετέχει στο δίσκο με το ομώνυμο τραγούδι.

Ο δίσκος περιλαμβάνει δέκα τραγούδια του έρωτα, της πατρίδας, της ξενιτειάς, της μάνας. Στίχοι γεννημένοι μέσα από τα πιο βαθιά συναισθήματα του στιχουργού Πόλυ Κυριάκου σε μελωδίες και μουσικές που ο Ανδρέας Κατσιγιάννης συνέθεσε ώστε αυτός ο κύκλος τραγουδιών να αποτελέσει ένα σταθμό στο κυπριακό, έντεχνο τραγούδι.

Στην παρουσίαση συμμετέχουν:

Ανδρέας Κατσιγιάννης, συνθέτης
Πόλυς Κυριάκου, ποιητής, στιχουργός
Ερμηνεία: Βασιλική Χατζηαδάμου

Μουσικοί:

Παύλος Μιχαηλίδης, βιολί
Ηλίας Μαντικός, κανονάκι
Ανδρέας Ανδρέου, ούτι
Γιώργος Παππάς, λαούτο
Μιχάλης Δάρμας, κοντραμπάσο
Στρατής Σκουρκέας, κρουστά

Info:


Πέμπτη 6 Ιουνίου
Ώρα: 8.00 μ.μ.
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Είσοδος ελεύθερη
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων: 210 3418549

Ο Γιάννης Χαρούλης για 2 συναυλίες στο Θέατρο Βράχων

haroulis athina
Μετά από ένα δημιουργικό χειμώνα, που έφερε νέες μελωδίες, στίχους και ενορχηστρώσεις, ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται κι αυτό το καλοκαίρι να μοιραστεί μαζί μας καινούριες σκέψεις κι αναπάντεχες επιθυμίες.

Πρώτος σταθμός του καλοκαιρινού ταξιδιού το Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» για δύο συναυλίες, Τρίτη 11 και Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Ο Γιάννης Χαρούλης μας καλεί με ανοιχτή την καρδιά, να νιώσουμε, να χαρούμε, να χορέψουμε, να γιορτάσουμε και να θυμηθούμε αυτά που από πάντα γνωρίζουμε… με τον ίδιο τρόπο που έχει με τη φωνή, την παρουσία και την ερμηνεία του, να μας κάνει να ακούμε την παραδοσιακή μουσική σαν μόλις να έχει γεννηθεί.

Τα νέα τραγούδια έρχονται αγκαλιά με όλα όσα ήδη αγαπήσαμε, να μας δώσουν λόγο κι αφορμή να πιαστούμε από το χέρι, να φτιάξουμε παρέες και να ανακαλύψουμε απ’ την αρχή πόση δύναμη κι αγάπη φέρνει το να είμαστε μαζί…

Συμμετέχουν:

Λευτέρης Ανδριώτης: Λύρα
Μιχάλης Καλκάνης: Κοντραμπάσο
Βασίλης Μπαχαρίδης: Κρουστά
Κωνσταντής Πιστιόλης: Πνευστά
Θανάσης Τζίνγκοβιτς: Ηλεκτρική Κιθάρα
Πάνος Τόλιος: Κρουστά
Mark Nieuwenhuis: Τρομπέτα
Παναγιώτης Ριζόπουλος - Νίκος Κωνσταντάκης: Σχεδιασμός Ήχου
Μαρία Βενετάκη: Σχεδιασμός Φωτισμού

Info:

Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», Βύρωνας
Τρίτη 11 & Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Ώρα έναρξης: 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30

Τιμές εισιτηρίων:

12€ φοιτητικό - ανέργων
14€ γενική είσοδος

Ticket Services:

www.ticketservices.gr
Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Καταστήματα Public και online

«Το δικό μας σινεμά» στο Θέατρο Άλσος

To diko mas sinema NEW low
17 υπέροχοι ηθοποιοί, 37 τραγούδια με 12μελή ζωντανή ορχήστρα, 24μελές μπαλέτο, 1.000 κοστούμια επί σκηνής και 300 περούκες!

«Το δικό μας σινεμά», το θεατρικό μιούζικαλ με την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου των μεγάλων επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και τις ευφάνταστες χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, έρχεται στο ανακαινισμένο ιστορικό Θέατρο Άλσος.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Δέσποινα Βανδή, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κώστας Κόκλας, η Κατερίνα Λέχου, ο Μέμος Μπεγνής, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Σύλβια Δελικούρα, η Παρθένα Χοροζίδου, η Ευγενία Σαμαρά, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Μαριαλένα Ροζάκη, ο Γιώργος Τσούρμας, ο Γιάννης Ρούσος, ο Δημήτρης Γαλάνης και σε ξεχωριστούς ρόλους η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι έτοιμοι να δώσουν άλλη διάσταση στα καλοκαιρινά μας βράδια από την μεγάλη σκηνή του πιο εμβληματικού θερινού θεάτρου της Αθήνας.

Εξαιρετικές ερμηνείες, υπέροχα τραγούδια, χορός και 1.000 κοστούμια, μέσα σε ένα ευφάνταστο σκηνικό, με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον ήχο και φώτα τελευταίας τεχνολογίας, δίνουν το στίγμα της παράστασης.

«Το δικό μας σινεμά» είναι η ιστορία κάποιων καλλιτεχνών που ξεκινάνε περίπου το 1955 όταν πια αρχίζει η μεγάλη άνοδος του κινηματογράφου, ζουν την μεγάλη δόξα της δεκαετίας του '60 και ακολουθούν την πτώση του σινεμά στη δεκαετία του '70.

O Πέτρος (Σπύρος Παπαδόπουλος) είναι πρωταγωνιστής του θεάτρου και κάνει τις πρώτες του ταινίες στη δεκαετία του ’50. Είναι παντρεμένος με την Μιράντα (Κατερίνα Λέχου) η οποία είναι σταρ του θεάτρου και περιφρονεί το σινεμά αλλά κάνει και κάποιες ταινίες για να βγάζει χρήματα. Η Μιράντα έχει μια κόρη από τον προηγούμενο γάμο της, την Δανάη (Ευγενία Σαμαρά).

Η Μαίρη (Δέσποινα Βανδή) είναι μια πετυχημένη τραγουδίστρια που στην δεκαετία του '50 κάνει ρόλους σε ταινίες του άντρα της, Γιώργου (Κώστας Κόκλας) που είναι σεναριογράφος και σκηνοθέτης.

Όταν ο Πέτρος και η Μαίρη συνεργάζονται για πρώτη φορά σε μια ταινία του Γιώργου αρχίζει μια ιστορία με έρωτες, ανταγωνισμούς, φιλοδοξίες και διαψεύσεις.

Η ιστορία αυτή κρατάει μέχρι το ΄77 την χρονιά που πεθαίνει ο Φιλοποίμενας Φίνος και στην ουσία λήγει η ιστορία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Γύρω από αυτά τα τέσσερα πρόσωπα περιστρέφεται ένας ολόκληρος κόσμος από καλλιτέχνες που ζουν και εργάζονται στα στούντιο της Φίνος Φιλμ.

Ο Χρόνης (Παύλος Χαϊκάλης) είναι ο χορογράφος των επιτυχιών της εποχής.

Η Ζωγραφούλα (Ελένη Γερασιμίδου) είναι η μητέρα του Πέτρου.

Ο Κώστας (Γιώργος Κωνσταντίνου) και η Δέσπω (Πηνελόπη Πιτσούλη) είναι ζευγάρι παλιών ηθοποιών απο τα μπουλούκια που έχουν δύο κόρες την Μαίρη και την Ντίνα (Παρθένα Χοροζίδου), μια μοδίστρα στα στούντιο του Φίνου.

Ο Στέφανος (Μέμος Μπεγνής) είναι ανερχόμενος ζεν πρεμιέ εκείνης της εποχής, όπως και ο Παύλος (Γιώργος Χρανιώτης) ο οποίος είναι παντρεμένος με μια στάρλετ την Φανή (Σύλβια Δελικούρα).

Info:


Έναρξη: Τετάρτη 12 Ιουνίου
Ημέρες Παραστάσεων: Τετάρτη - Κυριακή

Ώρα έναρξης: 21:00
Διάρκεια παράστασης: 3 ώρες

Τιμές εισιτηρίων: 7,5€ - 70€

Θέατρο Άλσος
Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλ. Κρατήσεων: 210-8227471 & 210-8831487

Ο Christian Ronig στο Gazarte

roning gazarte
Ένα πρόγραμμα με ακυκλοφόρητα Ελληνικά τραγούδια, που μετέφρασε σε μια προσπάθεια να τα κάνει όχι μόνο δικά του, αλλά και διεθνή.

Ένας χρόνος έχει συμπληρωθεί από την εμφάνιση του Christian Ronig στην Ελληνική μουσική επικαιρότητα, με τις τόσο χαρακτηριστικές του διασκευές σε λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια, που μετέφρασε σε Αγγλικά και Γερμανικά, στο άλμπουμ του Greece Is Mine. Ένας χρόνος με πετυχημένες εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία, μια πρόσκληση από τον Διονύση Σαββόπουλο και μια καθολική υποδοχή από κοινό και media.

Στο πλαίσιο των εμφανίσεων του το καλοκαίρι του 2019, την Παρασκευή 7 Ιουνίου, ο Christian Ronig θα φιλοξενηθεί στο Roof Stage του Gazarte, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που δεν θα περιλαμβάνει μόνο τις ήδη γνωστές του διασκευές, αλλά και ακυκλοφόρητα Ελληνικά τραγούδια, που μετέφρασε εν τω μεταξύ σε μια προσπάθεια να τα κάνει όχι μόνο δικά του, αλλά και διεθνή.

Τη λίστα των τραγουδιών που θα παρουσιάσει, εμπλουτίζει με επιλογές από Leonard Cohen και άλλους αγαπημένους του δημιουργούς, αλλά και δικές του συνθέσεις, που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Ο Christian Ronig μας καλεί σε ένα μουσικό ταξίδι με ευφάνταστους ήχους και θέα την Ακρόπολη, την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στη ταράτσα του Gazarte. Στην εμφάνισή του αυτή, όπως κάθε φορά, θα συνοδεύεται από εξαιρετικούς μουσικούς.

Christian Ronig: φωνή, κιθάρα
Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα
Παρασκευάς Κίτσος: μπάσο
Στέλιος Χατζηκαλέας: τρομπέτα

Info:


Παρασκευή 7 Ιουνίου
Οι πόρτες ανοίγουν: 21:00
Ώρα έναρξης: 22:00

Γενική Είσοδος: 8€ | Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό
Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

Gazarte Roof Stage
Βουτάδων 34, Γκάζι
T: 210 3460347

Leon of Athens & Irene Skylakaki: «Summer Opening» στον Κήπο του Μεγάρου

leonskylakpage
Ο Leon of Athens και η Ειρήνη Σκυλακάκη ανοίγουν την αυλαία της καλοκαιρινής συναυλιακής περιόδου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Δύο Έλληνες καλλιτέχνες με έδρα το Λονδίνο και διεθνείς συνεργασίες επιστρέφουν, την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στην Αθήνα έχοντας στις αποσκευές τους αγαπημένες indie pop και new folk μελωδίες. Μια βραδιά σε έναν υπέροχο κήπο, κάτω από τον αστικό καλοκαιρινό ουρανό όπου οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες θα βρεθούν μαζί στη σκηνή παρουσιάζοντας τραγούδια από όλη τη δισκογραφία τους αλλά και νέες συνθέσεις που θα ακουστούν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό.

Ο Leon of Athens (Τιμολέων Βερέμης), έχει ήδη καταφέρει να αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από τα διεθνή μέσα όπως ο Guardian, οι New York Times και το BBC, ενώ πρόσφατα κατέκτησε το πρώτο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού «Unsigned Only» ανάμεσα σε 6000 υποψηφίους από 95 χώρες και πραγματοποίησε την τέταρτη περιοδεία του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το κομμάτι «Better Love» το οποίο έγραψε μαζί με την Κατερίνα Ντούσκα, βρέθηκε στην 1η θέση των ελληνικών chart και YouTube. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ (South by Southwest, Firefly, Okeechobee, Summerfest) δίπλα σε ονόματα όπως οι Arctic Monkeys, Killers, Arcade Fire, Kendrick Lamar και Eminem. Έχει συμπεριληφθεί στη λίστα «Ones to Watch» της Live Nation, ενώ το βίντεο κλιπ για το «Xenos» κατέκτησε την 3η θέση στα μουσικά βραβεία του Βερολίνου. Το τελευταίο του άλμπουμ με τίτλο «Xenos» (2018), έρχεται σε συνέχεια του άλμπουμ «Global» και κυκλοφορεί σε παραγωγή του David Kosten (Bat for Lashes, Marina & the Diamonds) από τη Μinos EMI/ Universal.

Η Ειρήνη Σκυλακάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990 και σε ηλικία μόλις 22 χρονών κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, Wrong Direction, μέσα από το οποίο το single «In the Light» κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή των ελληνικών charts και των ραδιοφωνικών palylists βάζοντας την Ειρήνη από την αρχή της καριέρας της στο χάρτη με τους πιο πολλά υποσχόμενους νέους τραγουδοποιούς. Ακολούθησε το δεύτερο άλμπουμ Before Dawn (2014) και επιλεγμένες συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, το ΚΠΙΣΝ, τον Ιανό, το Gazarte, το Release Athens Festival, το En Lefko Festival, τα Church Sessions του Pepper 96.6, ενώ μοιράστηκε τη σκηνή με καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας όπως η Macy Gray, η Jessie Ware, οι Beirut, η Daughter και ο Cass McCombs. Το 2015, εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Λονδίνο και εκεί γνώρισε τον Danton Supple, παραγωγό των Coldplay, Soulsavers, Ian Brown, Morrissey, Patti Smith, The Doves, ο οποίος ανέλαβε την παραγωγή του τρίτου -και πιο ηλεκτρονικού- δίσκου της, Matterless, που ηχογραφήθηκε εξ’ ολοκλήρου στο Λονδίνο και έχει κυκλοφορήσει σε Ελλάδα, Αγγλία, Τουρκία και Κύπρο. Στο Λονδίνο η Ειρήνη έχει εμφανιστεί σε μερικά από τα πιο αγαπητά venues για νέους καλλιτέχνες, όπως είναι τα Old Blue Last, The Camden Assembly, Hoxton Square Bar & Kitchen και The Islington.

Info:


Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 21:00
Κήπος Μεγάρου Μουσικής

Τιμές εισιτηρίων: 10€ (προπώληση) ● 12€ (αγορά την ημέρα της συναυλίας) ● είσοδος δωρεάν για παιδιά κάτω των 6 ετών
Εισιτήρια: 210 72 82 333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα Public
Πληροφορίες: 210 72 82 333, http://www.megaron.gr

H Γιοβάννα στον Πολυχώρο Αλεξάνδρεια

giovanna alexandreia
Την Πέμπτη 6 Ιουνίου η Γιοβάννα θα εμφανιστεί στον Πολυχώρο Αλεξάνδρεια.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια θα μας ταξιδέψει στην εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή με τον τρόπο που μόνο η ίδια γνωρίζει.

Info:


Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019
Ώρα έναρξης: 20.30
Είσοδος: 10 ευρώ

Πολυχώρος Αλεξάνδρεια
Σπάρτης 14, Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 0867 3655

Ο Δημήτρης Γαλίτης στο Joy All Day Bar

61467770 2765702350112320 2183582757928566784 n
Ο συνθέτης και ερμηνευτής Δημήτρης Γαλίτης παρουσιάζει αυτή την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στη σκηνή του Joy All Day Bar ένα πρόγραμμα με τραγούδια αγαπημένα, έντεχνα & λαϊκά, παντρεμένα και με τραγούδια απ’ την προσωπική του δισκογραφία. Μαζί του η Σουσάνα Τρυφιάτη.

Παίζουν οι μουσικοί:

Δημήτρης Κουφογιώργος: (Μπουζούκι, κιθάρα)
Δημήτρης Κούστας (Ακορντεόν)
Γιάννης Σιφναίος (Μπάσο)
Αντώνης Τσάτσης (Drums)

Info:


Παρασκευή 7 Ιουνίου
Ώρα έναρξης 20:30

Joy All Day Bar
Εθ. Αντιστάσεως 41B, Παλλήνη
Τηλέφωνο: 21 0666 4672

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!