Οι προτάσεις της εβδομάδας (4/10 - 10/10)

Το Ogdoo.gr επιλέγει τις καλύτερες εξόδους στην πόλη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
03/10/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Και αυτή την εβδομάδα υπάρχουν αρκετά πράγματα να κάνει ένας μουσικόφιλος στην πόλη.

Οι μουσικές σκηνές έχουν ανοίξει ή ανοίγουν αυτές τις μέρες, αν και οι συναυλίες σε εξωτερικούς έχουν πλέον σταματήσει, με εξαίρεση κάποιες που θα γίνουν εξ αναβολής.

Σύντομα αρχίζουν ένα - ένα ν’ ανοίγουν και τα μεγαλύτερα μαγαζιά, που, κυρίες & κύριοι, σημαίνει ότι... χειμώνιασε!

Για τις επόμενες ημέρες, συγκεντρώσαμε και σας προτείνουμε όσα δεν πρέπει να χάσετε, ανάλογα, πάντα, με το γούστο σας στη μουσική.

Μιρέλα Πάχου | Μαριάννα Πολυχρονίδη - Όσα λένε οι φίλες

Ο Σταυρός του Νότου υποδέχεται την Μαριάννα Πολυχρονίδη και τη Μιρέλα Πάχου, τη Μιρέλα Πάχου και τη Μαριάννα Πολυχρονίδη ή αλλιώς τα δύο Μ. Π. Οι δυο αγαπημένες καλλιτέχνιδες θα μας πουν «Όσα λένε οι φίλες» διατηρώντας η καθεμιά το δικό της μουσικό αποτύπωμα.

Η Μιρέλα βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας της έχοντας πλέον κυκλοφορήσει το δεύτερο δίσκο της με τίτλο «Λίγο χρώμα». Συνεχίζοντας την ακαδημαϊκή πορεία με τις σπουδές στη Νομική, γεμίζει τη λίστα με τις πολλές επιτυχημένες συνεργασίες της και δοκιμάζεται συνεχώς σε νέα πράγματα. Αυτό το καλοκαίρι βρέθηκε στο πλευρό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Γιώργου Νταλάρα και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου δίνοντας συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Μαριάννα φέρνει μαζί της την θεατρική της ταυτότητα και την παντρεύει άψογα με την μουσική της πορεία και τις δυνατές συνεργασίες της. Από τις σημαντικότερες στιγμές της η δισκογραφική συνάντηση με τον Θάνο Μικρούτσικο στον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Στην ομίχλη των καιρών». Στο βιογραφικό της έχει πολλές ακόμα σπουδαίες συνεργασίες και αναφέρουμε ενδεικτικά τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Νίκο Κυπουργό και τον Κώστα Λειβαδά.

Μαζί τους στη σκηνή θα είναι οι:

Δημήτρης Σινογιάννης: ηλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Μουτάφης: μπάσο
Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα
Άγγελος Κουσάκης: τύμπανα

Σωτήρης Παπάκος: επιμέλεια και εκτέλεση ήχου
Γιάννης Μπράτσης: επιμέλεια και εκτέλεση φωτισμού
Ενορχήστρωση-μουσική επιμέλεια: Γιώργος Ζαχαρίου
Styling: Νάσος Ντότσικας και Ευγενία Ζήντρου
Φωτογραφία αφίσας: Μαρία Προδρόμου
Σχεδιασμός αφίσας: Κατερίνα Πιερή

Info:


Παρασκευή 5 & 12 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή & Θαρύπου 35-37
Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975
43089059 2242645522430743 718323474845663232 n
Ο Χρήστος Παπαδόπουλος στο Σταυρός του Νότου Plus

O Χρήστος Παπαδόπουλος συμπληρώνει 35 χρόνια έντονης παρουσίας στη μουσική σκηνή της Ελλάδας.

Με καριέρα που ξεκινά από «Τα Παιδιά από την Πάτρα» και συνεχίζει στη σύνθεση μεγάλων λαϊκών επιτυχιών (Της αγάπης μαχαιριά, Αρχιπέλαγος, Εγώ γιορτάζω πάντα όταν πονάω, Χωρισμός, Φίλα με κ.α.) συνδυάζοντας πάντα μουσικές του κόσμου.

Για πρώτη φορά στον Σταυρό του Νότου, τα Σάββατα 6 & 13 Οκτώβρη παρουσιάζει ένα πρόγραμμα βασισμένο σε κλασσικά λαϊκά άσματα παιγμένα παράλληλα με classic rock τραγούδια, με τη συνδρομή του Στέργου Βόλα (Big Ballz) στη φωνή και του Γιάννη Σίννη (Noely Rayn) στην ηλεκτρική κιθάρα, αμφότεροι από την ανεξάρτητη ροκ σκηνή της Αθήνας.

Μαζί τους η εξαιρετική Ιώ Νικολάου στη φωνή, ο υιός Περικλής Παπαδόπουλος στην κιθάρα, ο Σταμάτης Χρήστου στα πλήκτρα, ο Γιώργος Μπαϊρακτάρης στο μπάσο και ο Κωνσταντίνος Ρήγας στα τύμπανα. Καλεσμένοι του το πρώτο Σάββατο 6 Οκτωβρίου η Τάνια Τρύπη και το Σάββατο 13 Οκτωβρίου ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Info:


Σάββατο 6 & 13 Οκτωβρίου
Είσοδος 12 ευρώ (μπύρα | κρασί)
Έναρξη: 22.30

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή14, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975
christos papadopoulos small
Ο Τόλης Βοσκόπουλος για πρώτη φορά στο Ηρώδειο

Ο Τόλης Βοσκόπουλος για μια και μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο την Τρίτη 9 Οκτωβρίου στις 21:00

60 χρόνια επιτυχημένης μουσικής διαδρομής, ενός σπουδαίου καλλιτέχνη. O Τόλης Βοσκόπουλος θα φέρει στο Ηρώδειο όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

Μαζί του στη σκηνή του Ηρωδείου δύο εξαιρετικοί σολίστες: ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι και ο Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο. Στη συναυλία συμμετέχουν η πολυμελής ιστορική φιλαρμονική του Γαστουρίου της Κέρκυρας «Ομόνοια» με διεύθυνση ορχήστρας τον Σπύρο Ράλλη και οι μικτές χορωδίες «ΑΧΑΡΑΒΗΣ» και «ΚΑΝΑΛΙΩΝ» της Κέρκυρας, υπό τη διδασκαλία της Αγάθης Κοσκινά, τρία σύνολα τα οποία συνόδευσαν τον Τόλη Βοσκόπουλο σε μια ξεχωριστή συναυλία στην Κέρκυρα ενθουσιάζοντας το κοινό.

Τη σκηνοθεσία της συναυλίας έχει αναλάβει η Σοφία Σπυράτου, τα σκηνικά υπογράφει ο Γιάννης Μετζικώφ και τους φωτισμούς η Ελευθερία Ντεκώ.

Info:


Τρίτη 9 Οκτωβρίου – 21:00

Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγείτου, Ακρόπολη

Τιμές Εισιτηρίων: Διακεκριμένη Ζώνη: 95€, Α Ζώνη: 80€, Β Ζώνη: 65€, Γ Ζώνη: 45€, Άνω διάζωμα: 20€ κανονικό, 15€ μειωμένο (Φοιτητικό/παιδικό, άνεργοι, άνω των 65 με την επίδειξη των αντίστοιχων δικαιολογητικών), ΑΜΕΑ: 10€

Σημεία Προπώλησης: www.ticketmaster.gr, Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 89 38 111 (Δευτ – Κυρ: 9.00 – 21.00), Δίκτυο καταστημάτων Public.
A3 Afisa voskopoulos new2
Γιάννης Λεμπέσης - Μαρία Σταφυλοπάτη & «Λαϊκή Στράτα» στις 1002 Νύχτες

«Αφήστε όλα τα ψεύτικα κι ελάτε στα Ρεμπέτικα»! Ο Γιάννης Λεμπέσης, η Μαρία Σταφυλοπάτη και η ορχήστρα «Λαϊκή Στράτα» σε μια αυθεντική μουσική αποτύπωση των πιο σημαντικών στιγμών του ρεμπέτικου, του παραδοσιακού και του γνήσιου λαϊκού τραγουδιού.

Γιάννης Λεμπέσης: τζουράς, μπαγλαμάς, τραγούδι
Μαρία Σταφυλοπάτη: τραγούδι, ντέφι, ζήλεια
Βασίλης Μούζος: μπουζούκι
Προφύρης Κονάς: ακορντεόν
Θεόδωρος Κυδωνιεύς: κιθάρα, τραγούδι

Info:


Σάββατο 6 Οκτωβρίου και όλα τα Σάββατα του μήνα
Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος: €5

Χίλιες & Δύο Νύχτες Μουσική Σκηνή - Εστιατόριο - Bar
Καραϊσκάκη 10, Ψυρρή 105 54 Αθήνα
(+30) 210 3317293
42557744 2092461147451958 5497178691404300288 n
Στέλιος Βαμβακάρης, Μανώλης Πάππος & Ανατολή Μαργιόλα στο Χαμάμ

Κάθε Παρασκευή από 28 Σεπτεμβρίου η καρδιά του Ρεμπέτικου θα χτυπάει στο Χαμάμ, με συμμετοχή σπουδαίων ερμηνευτών και μουσικών όπως είναι ο Στέλιος Βαμβακάρης που από την ηλικία των 12 χρόνων ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του Μάρκου του Πατριάρχη του ρεμπέτικου. Συνεργάστηκε με τους Παπαϊωάννου, Τσιτσάνη, Παγιουμτζή, Περπινιάδη, Ζαμπέτα. Πολυτάλαντος μουσικός πάντρεψε το ρεμπέτικο με το Αμερικάνικο μπλουζ. Όμως έχει να επιδείξει και πολύ σπουδαίο δισκογραφικό έργο. Μαζί του μία νεαρή αλλά πολύ μεγάλη τραγουδίστρια η Ανατολή Μαργιόλα που κάθε μέρα που περνάει πιστοποιεί όλο και περισσότερο πώς ήρθε για να μείνει στο μουσικό μας στερέωμα.

Την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο σημαντικότερος μπουζουξής του ρεμπέτικου Μανώλης Πάππος με πολυάριθμες συμμετοχές σε λαϊκές και ρεμπέτικες παραστάσεις των σπουδαιότερων ερμηνευτών, Παπάζογλου, Γαλάνη, Αρβανιτάκη, Μάλαμα κ.ά. όμως και ως συνθέτης διαπρέπει αναδεικνύοντας κυρίως με το έργο του νέες φωνές.

Info:


Κάθε Παρασκευή από 28 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 23.00

Μουσική Σκηνή Χαμάμ
Δημοφώντος 97, Πετράλωνα
Τηλέφωνο: 21 0342 1212
09 25 VAMVAK MARG PAPOS
Δημήτρης Κοντογιάννης, Μανώλης Πάππος & Ανατολή Μαργιόλα στο Χαμάμ

Κάθε Σάββατο από 29 Σεπτεμβρίου ο δεξιοτέχνης μπουζουξής Μανώλης Πάππος και η ορχήστρα του θα παρουσιάζουν ένα ανανεωμένο πρόγραμμα, ρίχνοντας το βάρος στα λαϊκά διαχρονικά τραγούδια των μεγάλων συνθετών.

Το ερμηνευτικό μέρος αναλαμβάνει ο εξαιρετικός και έμπειρος Δημήτρης Κοντογιάννης, έχοντας δίπλα του για πρώτη φορά την Ανατολή Μαργιόλα.

Info:


Κάθε Σάββατο από 29 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 23.00

Μουσική Σκηνή Χαμάμ
Δημοφώντος 97, Πετράλωνα
Τηλέφωνο: 21 0342 1212
09 25 KONTOG MARG PAPOS
Μανόλης Ανδρουλιδάκης - Δημήτρης Λέντζος: Παράξενο τσίρκο

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μετρονόμος η καινούργια δισκογραφική δουλειά του συνθέτη Μανόλη Ανδρουλιδάκη σε στίχους του Δημήτρη Λέντζου με τίτλο «Παράξενο τσίρκο».

Τα τραγούδια ερμηνεύουν η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Γιάννης Κότσιρας, η Σοφία Παπάζογλου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Απόστολος Ρίζος και ένα ο συνθέτης.

Το παράξενο τσίρκο είναι μια παράσταση με σχοινοβάτες, ξυλοπόδαρους, μάγους, λαγούς, νάνους, αρλεκίνους, λιοντάρια, παλιάτσους και ότι άλλο πρέπει να έχει ένα σοβαρό τσίρκο που σέβεται τον εαυτό του .Το παράξενο είναι, ότι αυτή η παράσταση είναι ιδιωτική και γίνεται κάθε βράδυ σε ένα μικρό δωμάτιο, στο δωμάτιο σου, τόσο κοντά στα όνειρα.

Παίζουν οι μουσικοί: Μανόλης Ανδρουλιδάκης (μαντολίνο, μπουζούκι, τζουρά, μπαγλαμά, πιάνο, midi programming, κρουστά), Γρηγόρης Συντρίδης (ντραμς ), Σταύρος Καβαλιεράτος (κοντραμπάσο, τρομπέτα), Θύμιος Παπαδόπουλος: φλογέρα, ινδικό φλάουτο bansuri, κλαρίνο), Κώστας Μερετάκης (νταούλι), Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο).

Info:


Η επίσημη παρουσίαση του άλμπουμ θα γίνει τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, στις 21:00 στη Μουσική σκηνή Σφίγγα. Θα ακουστούν ζωντανά τα τραγούδια του άλμπουμ.

Είσοδος ελεύθερη

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Paraxeno tsirko cover small
Η Ελένη Δήμου στο Ρυθμός Art Theater

Τα δύο Σάββατα 6 και 13 Οκτωβρίου ο Ρυθμός υποδέχεται μια από τις πιο ζεστές γυναικείες φωνές του Ελληνικού πενταγράμμου, την Ελένη Δήμου. Τραγούδια ερωτικά για όσους ζουν τον έρωτα… μα και για εκείνους που πονούν από ένα χωρισμό. Τραγούδια που αγαπήσαμε, που τραγουδήσαμε μόνοι ή με παρέα. Τραγούδια που αφιερώσαμε στο ταίρι μας αλλά και τραγούδια που σιγοψιθυρίσαμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τραγούδια παλιότερα αλλά και νεότερα.

Συντελεστές:
Πιάνο-φωνή Μαρίνα Τσοκάνη
Κιθάρα-φωνή Πάνος Νικολακόπουλος
Τύμπανα-Παύλος Λογαράς
Μπάσο-Γιώργος Πολίτης

Info:


Σάββατο 6 και 13 Οκτωβρίου
Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Ώρα έναρξης: 22.30

Ρυθμός Art Theater
Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
dimou afisa
Η Ελένη Πέτα με «καινούργια βήματα» στο Σταυρό του Νότου Plus

Special guest Σταύρος Σαλαμπασόπουλος

Η Ελένη Πέτα, μια από τις πιο σημαντικές τραγουδίστριες της γενιάς της, ερμηνεύει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνικού και του παγκόσμιου ρεπερτορίου για πρώτη φορά στην σκηνή του Σταυρού του Νότου + Plus

Τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία που αγαπήσαμε (Αυτό που ξέρω, Λόγια της σιωπής, Κλείσε τα μάτια σου, Τι μου ‘χει λείψει, Το δώρο), αλλά και αθάνατα κομμάτια του Χιώτη, Πλέσσα, του Ζαμπέτα & του Νικολόπουλου.

Μαζί της:

Σωτήρης Σινάνης | πλήκτρα
Χρήστος Μιχάλης | κιθάρα
Γιάννης Καλκάνης | τύμπανα
Αντωνία Τσολάκη | μπάσο
Δημήτρης Λιόλιος | μπουζούκι - έγχορδα νυκτά

Info:


Κυριακή 7 Οκτωβρίου
Είσοδος 13 ευρώ (μπύρα | κρασί)
Έναρξη: 21.30

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975
eleni peta stn afisa small
Λυδία Σέρβου «Μνήμες» στη Σφίγγα

Καλεσμένος ο Γιάννης Παλαμίδας.

Η Λυδία Σέρβου υποδέχεται το Φθινόπωρο, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στη σκηνή της «Σφίγγας». Τίτλος της βραδιάς, «Μνήμες».

Ένα ταξίδι στο χρόνο, ισορροπώντας πάνω σε νότες και στίχους, που κάθε στιγμή οδηγούν και σε άλλο «μονοπάτι»! Όπως αναφέρει και η ίδια… «Οι μνήμες πληθαίνουν κι εμείς αλλάζουμε, μα ότι κι αν γίνει οι μνήμες αυτές, θα είμαστε πάντα εμείς».

Σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά, η Λυδία θα συναντηθεί με τη ροκ progressive φωνή του Γιάννη Παλαμίδα, σε ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα, με την καθοριστική βεβαίως συμμετοχή του Νεοκλή Νεοφυτίδη στις ενορχηστρώσεις και το πιάνο, του Βασίλη Δρογκάρη στο ακορντεόν, του Παντελή Ντζιάλα στις κιθάρες, του Θανάση Σοφρά στο κοντραμπάσο, του Βασίλη Κορακάκη στο μπουζούκι και του Στράτου Σαμιώτη στα κρουστά. Από τα κλασσικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής, μέχρι και τα λαϊκά της καρδιάς όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει.

Info:


Σάββατο 6 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος σε τραπέζι: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
afisa small
Λαϊκές - Ρεμπέτικες & Παραδοσιακές Μουσικές Διαδρομές

Ο ιστορικός χώρος της οδού Πατησίων «Μουσικές Διαδρομές» επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της πόλης από το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, και για κάθε Παρασκευή και Σάββατο, σ' ένα πρόγραμμα άκρως διασκεδαστικό, βασισμένο σε λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά ακούσματα που όλα μαζί δημιουργούν τον καμβά ενός άρτιου και εξωστρεφούς προγράμματος. Η Μαρια Σουλτάτου συναντά στο πάλκο τον Θοδωρή Μέρμηγκα και τη Μαρία Ψειροπούλου.

Συνοδοιπόροι στο μουσικό τους αυτό ταξίδι καταξιωμένοι μουσικοί, με επικεφαλής αυτών, τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Κώστα Μήτσιο, ο οποίος έχει αναλάβει και την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος, τον Σωτήρη Μαργώνη στο βιολί, τον Δημήτρη Γκίνη στο ακορντεόν, τον Θεοδόση Συκιώτη στην κιθάρα και τον Κώστα Καλατζή στα κρουστά. Γιάννης Κατωπόδης – Χρήστος Τσαρμόπουλος στον ήχο και τα φώτα.

Info:


Από Σάββατο 6 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Ώρα έναρξης προγράμματος: 23:00 μ.μ.

Διαδρομές
Πατησίων 208 & Καλλιφρονά
Τηλ. κρατήσεων: 210 8676155 – 210 8674001 - 6972 023413
diadromes 2018 flat bg small
Ο Χρήστος Νινιός και οι Ετερονήμισυ στη Σφίγγα

Καλεσμένοι: Μάγδα Βαρούχα - Γιώργος Γεροντής (5/10)
Αργύρης Λούλατζης - Κέλλυ Βουδούρη (12/10)

Τις Παρασκευές 5 και 12 Οκτωβρίου ο Χρήστος Νινιός συναντά τους Ετερονήμισυ στη μουσική σκηνή Σφίγγα και με αφορμή τη συνεργασία τους στο cd του Χρήστου με το τραγούδι «Ίσως», ταξιδεύουν σε μονοπάτια παραδοσιακά και σύγχρονα, από τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Σταύρο Ξαρχάκο έως τον Μίλτο Πασχαλίδη και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και από την παράδοση της Θράκης έως το σήμερα της Κρήτης, έχοντας στις αποσκευές τους λύρες, γκάιντες, λαούτα, κανονάκια, κλαρίνα και κιθάρες και πάνω από όλα την καλύτερη διάθεση!

Συντελεστές

Νινιός Χρήστος - τραγούδι, κιθάρα
Καμβυσίδη Μυρτώ – φωνητικά
Σκορδαλός Γιώργος - λύρα, λαούτο, φωνητικά
Στογιώργης Γιώργος – κανονάκι
Μακρής Γιώργος - καβάλ, γκάιντα. Φυσαρμόνικα
Δανιγγέλη Γιούλη - πλήκτρα, ακορντεόν, φωνητικά
Ανετάκης Κώστας – κιθάρα
Τζελεπόπουλος Χρήστος - κοντραμπάσο, ηλεκτρ. μπάσο, φωνητικά
Γιασλακιώτης Βασίλης - τύμπανα

Info:


Παρασκευή 5 και 12 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος σε τραπέζι: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
ninios afisa small
Η Αργυρώ Καπαρού στη Ρότα: «Μια νύχτα μόνο τάξε μου»

Η Αργυρώ Καπαρού επιστρέφει στη Ρότα για μια μόνο παράσταση, με τραγούδια για αισθηματίες, βαθιά ερωτευμένους, ρομαντικούς, μοναχικούς, αισιόδοξους, ζευγαρωμένους, χωρισμένους, τρυφερούς… «Έρως ανίκατε μάχαν» για όλες τις ηλικίες. Συμμετέχουν ο ερμηνευτής και συνθέτης Ζαχαρίας Καρούνης και η Μήδεια Χουρσουλίδου. Στο πιάνο η μοναδική Ευαγγελία Μαυρίδου. Θα ακουστούν υπέροχα τραγούδια των Νικολακοπούλου, Σπανού, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Παπαιωάννου, Καλδάρα, Κραουνάκη, Μαυρουδή, Δ. Αλεξανδρή, Μάτσα, Α. Κοκκίνου, Μιχάλη Δέλτα και άλλα.

Info:


Σάββατο 6 Οκτωβρίου
Ώρα: 21.30

Ρότα Art Bar
Σόλωνος 124, Αθήνα
Θέσεις περιορισμένες - Κρατήσεις: 210 3801033
Είσοδος (θεάματος): 8€
kaparou rota small
Ο Δημήτρης Γαλίτης στον «Απάνω Μαχαλά»

Ο συνθέτης και ερμηνευτής Δημήτρης Γαλίτης από 5 Οκτωβρίου κάθε Παρασκευή & Σάββατο παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τραγούδια από όλο το φάσμα της Ελληνικής μουσικής στον «Απάνω Μαχαλά» στην Καλλιθέα.

Μαζί του η Σουσάνα Τρυφιάτη

Συνοδοιπόροι του οι μουσικοί

Δημήτρης Κουφογιώργος (μπουζούκι-Λαούτο)
Δημήτρης Κούστας (ακορντεόν)

Τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία συνδυάζονται αρμονικά με ένα ευρύτερο ρεπερτόριο που «πατά» σε έντεχνα, λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά ακούσματα.

Info:


Από 5 Οκτωβρίου κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Ώρα έναρξης 22:00

Απάνω Μαχαλάς
Πλατεία Δαβάκη, Πλάτωνος 1
Καλλιθέα
POSTER Ο Απάνω Μαχαλάς 2018 2019
Οι Sidetrack στο Σταυρό του Νότου Plus

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου οι Sidetrack ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην σκηνή του Σταύρου του Νότου Plus. Με αφορμή την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Στου χρόνου τα μισά» θα παρουσιάσουν τα τραγούδια του δίσκου, καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια που περιέχονται στη δισκοθήκη τους.

Θέλοντας να δώσουν έναν εορταστικό τόνο στην βραδιά μαζί τους θα βρίσκονται και εκλεκτοί φίλοι - καλεσμένοι. Ο Γιώργος Δημητριάδης, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο Οδυσσέας Τσάκαλος, ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης, οι Ντο Δίεση, και η Εβελίνα Νικόλιζα θα μοιραστούν το πάλκο μαζί τους σε γνωστές τους επιτυχίες και όχι μόνο.

Στα decks, πριν και μετά την παράσταση, τη μουσική αναλαμβάνει η Ladydust, κάνοντας τη νύχτα ακόμα πιο συναρπαστική με τους «πλανητικούς» της ήχους.

Sidetrack:

Μιχάλης Κεχαγιάς
Στέργιος Δήμπας
Κοσμάς Μπρούσαλης
Στράτος Σπηλιωτόπουλος
Τάσος Κακογιάννης

Ηχοληψία: Mιχάλης Σκαράκης

Info:


Παρασκευή 5 Οκτωβρίου
Είσοδος 10ευρώ (μπύρα ή κρασί)
Έναρξη: 22.00

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975
sidetrack afisa small

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!