Οι προτάσεις της εβδομάδας (31/1 - 6/2)

Το Ogdoo.gr επιλέγει τις καλύτερες εξόδους στην πόλη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
31/01/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Όλα όσα μπορεί να παρακολουθήσει ένας μουσικόφιλος στην Αθήνα!

Νέες μουσικές παραστάσεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των μουσικόφιλων στην Αθήνα και για τις επόμενες ημέρες, ενώ αρκετά live που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα και σας προτείναμε ήδη, συνεχίζουν… ακάθεκτα.

Παράλληλα, τα προγράμματα των σκηνών που λειτουργούν με εναλλασσόμενα σχήματα ανανεώνονται με πολύ ενδιαφέρουσες παραστάσεις.

Δείτε εδώ όσα δεν πρέπει να χάσετε, ανάλογα, πάντα, με το γούστο σας στη μουσική, για τις επόμενες ημέρες.

Ελευθερία Αρβανιτάκη & Γιάννης Κότσιρας στην Ακτή Πειραιώς
kotsiras lefterw SMALL

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας επιστρέφουν στην Ακτή Πειραιώς από το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου για 4 ακόμα παραστάσεις!

«Δυνατά κάθε φορά» είναι ο τίτλος της παράστασης που ετοίμασαν φέτος η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας. Το άκουσμα της συνεργασίας των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών, σε συνδυασμό με το ραδιοφωνικό τους ντουέτο με τίτλο «Δυο Ζωές» που κατέκτησε ξεχωριστή θέση στα playlists των ραδιοφώνων αλλά και τις καρδιές των ακροατών, έκαναν τις παραστάσεις πολυαναμενόμενες. Το αποτέλεσμα αποζημίωσε τους πάντες καθώς κάθε Σάββατο ο χώρος της Ακτής Πειραιώς είναι ασφυκτικά γεμάτος από τον κόσμο που καταφτάνει για να απολαύσει ένα πλούσιο, φωτεινό και ξεσηκωτικό πρόγραμμα, με ανάσες ησυχίας και αλλά και στιγμές μια μεγάλης γιορτής γεμάτης από τις μεγάλες επιτυχίες των σπουδαίων δύο πρωταγωνιστών, αλλά και από τραγούδια που αγαπούν και έχουν «σημαδέψει» με την ερμηνεία τους. Έτσι δε θα μπορούσαν παρά να συνεχίσουν τις παραστάσεις τους η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας, μετά από μια μικρή διακοπή λόγω της προγραμματισμένης περιοδείας της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο εξωτερικό το τελευταίο 12μερο του Ιανουαρίου.

Μαζί τους η Βίκυ Καρατζόγλου και ο Παναγιώτης Λάμπουρας.

Info:


Για 4 Σάββατα από τις 2 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 22.30

Εισιτήρια: Είσοδος με ποτό: 15 ευρώ | Τιμή φιάλης ποτού: 150 ευρώ | Τιμή φιάλης κρασιού: 75 ευρώ
Τιμές για φοιτητές: Τιμή φιάλης ποτού: 130€ | Τιμή φιάλης κρασιού: 65€
Κρατήσεις: τηλ. 210 3418020-21 & οnline: www.aktipireos.gr

Ακτή Πειραιώς
Πειραιώς 178, Ταύρος

Οδηγίες πρόσβασης: Ηλεκτρικός σταθμός «Πετράλωνα» (500μ) & Μετρό «Κεραμεικός» (1000μ). Ο χώρος επίσης διαθέτει πάρκινγκ

Ο Χάρης Πανόπουλος παρουσιάζει «Το δέντρο που μεγάλωσε»

35x50 STNco small
Ο Χάρης Πανόπουλος την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου παρουσιάζει στο «Σταυρό του Νότου plus», τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο: «Το δέντρο που μεγάλωσε».

O Χάρης Πανόπουλος εγκαινιάζει τις εμφανίσεις του στο «Σταυρό του Νότου» με ένα live που αναδεικνύει το πολύπλευρο ταλέντο του αλλά και τις αφομοιωμένες επιρροές του από τα αγαπημένα του παραδοσιακά ακούσματα που αφομοιώνει αρμονικά για να δημιουργήσει την δική του αναγνωρίσιμη μουσική ταυτότητα.

Η βραδιά θα περιλαμβάνει εκτός από τα εξαιρετικά τραγούδια του δίσκου «Το δέντρο που μεγάλωσε» και απρόβλεπτες διασκευές σημαντικών για τον καλλιτέχνη τραγουδιών που σημάδεψαν την έως τώρα πορεία του.

Με την παρουσία της θα τιμήσει τον νέο ελπιδοφόρο τραγουδοποιό η χαρισματική Γεωργία Νταγάκη η οποία συμμετέχει και στο δίσκο με το τραγούδι «Του χωρισμού».

Ο Χάρης Πανόπουλος με τις ζωντανές εμφανίσεις του αποδεικνύει ότι είναι ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης που κερδίζει το κοινό του με ένα άκουσμα πρωτότυπο, γοητευτικό και οικείο.

Δεν διεκδικεί απλά μια «καριέρα», αλλά το δικαίωμα να μοιράζεται με το κοινό του την προσωπική του, διακριτή ματιά για τον κόσμο.

Ο δίσκος «Το δέντρο που μεγάλωσε» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

O Χάρης έχει την τύχη να τον συνοδεύουν επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Δημήτρης Στεφόπουλος: Βιολί
Γιώργος Παππάς: Ούτι, Λαούτο
Νίκος Συμβουλίδης: Κιθάρες
Ντορίτα Χωραφά: Τραγούδι
Αλεξάνδρα Παπαστεργιοπούλου: Τσέλο, Κρουστά
Στέλιος Τσάκας: Πιάνο
Μάριος Μηλιώτης: Μπάσο
Ορφέας Σιέρας: Τύμπανα

Info:


Πέμπτη 31 Ιανουαρίου
Ώρα έναρξης: 31.30

Σταυρός του Νότου Plus
Θαρύπου 37, Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 0922 6975

Βαγγέλης Γερμανός, Σοφία Βόσσου & Λάκης Παπαδόπουλος: «Μπανιέρα για τρεις»

Baniera gia 3 sto Kyttaro for web SMALL
Για πρώτη φορά, όλοι μαζί, στη σκηνή του Κυττάρου. Οι τρεις φίλοι, αυθόρμητα και απροειδοποίητα, συναντιούνται στο παλιό τους το στέκι και κάνουν το κόλπο γκρόσο. Στήνουν την περιβόητη «Μπανιέρα» ξανά, τη γεμίζουν με δεκάδες διαχρονικές τραγουδάρες, κέφι και συναίσθημα και χαρίζουν την πιο όμορφη και αναπάντεχη παράσταση.

Info:


Παρασκευές 1 & 8 Φεβρουαρίου 2019

Κύτταρο
Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Επικοινωνία - Κρατήσεις: 210 8224134, 6977 641373

Πόρτες: 21:30 - Έναρξη: 22:30
Εισιτήριο: 10€

Σημεία Προπώλησης: WIND σε όλα τα καταστήματα πανελλαδικά, viva.gr, Reload Stores, Seven Spot, 11876 Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία, Αθηνόραμα
Viva Kiosk Συντάγματος: Καθημερινά 9:00πμ - 21:00μμ.
Viva Spot Τεχνόπολη: Δευτ - Σαβ 11:00πμ - 19:00μμ.
Yoleni's: Δευτ - Κυρ: 12:00 - 20:00
Κύτταρο: Ώρες - μέρες συναυλιών www.kyttarolive.gr

O Σταμάτης Κραουνάκης για την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Αντιμετώπισης του AIDS

kraounakis6 logos 01 SMALL
Σκοπός του Σωματείου είναι η προώθηση με κάθε μέσο της βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας και η ανάπτυξη δραστηριοτήτων για την προληπτική και θεραπευτική αντιμετώπιση του AIDS και άλλων ιώσεων που προκαλούνται από παρόμοιους ιούς.

Βασική προϋπόθεση για την επίτευξη των σκοπών αυτών είναι η εφαρμογή κανόνων δικαίου που προασπίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και διέπονται από ανθρωπιστικές και ηθικές αρχές.

Ένα τρυφερό πρόγραμμα με τραγούδια αγάπης, για την ανθρωπιστική προσπάθεια των γιατρών που αφιερώνουν την ζωή τους για να μας χαρίζουν ζωή.

Μέσα στη ζωή τα τραγούδια, μέσα στα τραγούδια η αγάπη.

Μαζί με τον συνθέτη οι εξαιρετικοί μουσικοί

Βασίλης Ντρουμπογιάννης – πιάνο
Γιώργος Ταμιωλάκης – τσέλο
Νίκος Σταδιάτης – ακορντεόν
Βάιος Πράπας – κιθάρες, μπουζούκι

Φωτογραφία Σταύρος Χαμπάκης
Artwork Ιωάννα Μυλοπούλου

Info:


Κολλέγιο Αθηνών
Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, 21.00

Προπώληση εισιτηρίων:

Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 9
Τηλεφωνικά: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr
Σε όλα τα καταστήματα Public και στο tickets.public.gr

O Γιώργος Μπίλιος live στο Σταυρό του Νότου

mpilios stn
Την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Μπίλιος παρουσιάζει το νέο του δίσκο με τίτλο «Διακόπτης», στον Σταυρό του Νότου Plus, αλλά και όχι μόνο...

Τα τραγούδια του «Διακόπτη» θα πλαισιωθούν επί σκηνής με πειραγμένες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, όπως του David Bowie, του Γιάννη Αγγελάκα, του Roy Orbison, της Lady Gaga (!), του Μάνου Χατζιδάκι, και άλλων, ενωμένα αρμονικά με το νήμα μια κοινής αισθητικής. Που θα αλλάζει μόνο διάθεση, εικόνες και tempo. Με το πάτημα ενός «Διακόπτη», ενός πλήκτρου, μιας χορδής.

Ο «Διακόπτης» είναι ένα πολυσυλλεκτικό album που αντλεί τις επιρροές του από τα ποικίλα ακούσματα και την πολύχρονη εμπειρία του ερμηνευτή του στις σκηνές των ζωντανών εμφανίσεων.

Ο «frontman» του ελληνικού συγκροτήματος με αγγλόφωνο στίχο «Amnesia Pills», που έχει κάνει μέχρι σήμερα σημαντικές συνεργασίες (Μαρία Φαραντούρη Μελίνα Τανάγρη, Θεοδοσία Τσάτσου, Ανδριάνα Μπάμπαλη, κ.α.), υπόσχεται ένα ιδιαίτερο Live.

Γυρίστε τους διακόπτες σας, σημειώστε την ημερομηνία και ετοιμαστείτε!

Ενορχήστρωση - πιάνο: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος
Τύμπανα: Στέλιος Πασχάλης
Κιθάρες: Γιώργος Βασιλάτος
Κιθάρες: Δημήτρης Στασινός
Μπάσο: Θοδωρής Καπετανάκος

Φωτογραφία: George Alexandrakis Photography
Poster: button

Ο δίσκος «Διακόπτης» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και βρίσκεται στις προθήκες των δισκοπωλείων.

Info:


Κυριακή 3 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: 12€ (μπύρα ή κρασί)

Σταυρός του Νότου Plus
Θαρύπου 37, Αθήνα
Τηλ. Κρατήσεων: 2109226975

Φωτεινή Βελεσιώτου & Χάϊκ Γιαζιτζιάν: Ένα «Συναπάντημα Καρδιάς»

velesiotou haig SMALL
Ένα οδοιπορικό χωρίς σύνορα, ένα ταξίδι που ενώνει λαούς, παραδόσεις και ρίζες καρδιάς. Δύο μοναδικοί καλλιτέχνες, δύο καλοί φίλοι, ανταμώνουν επί σκηνής σε μια μουσική περιπέτεια, ακριβώς εκεί που η ανατολή συναντά τη δύση.

Έντεχνο, λαϊκό, ρεμπέτικο, ανατολίτικες μελωδίες ενώνονται μαγικά σε ένα πρόγραμμα στημένο «από καρδιάς».

Μια πραγματική μουσική συνάντηση στα σταυροδρόμια του κόσμου με τη Φωτεινή Βελεσιώτου και τον Χάϊκ Γιαζιτζιάν.

Φωτεινή Βελεσιώτου. Η καθαρά λαϊκή φωνή, μια εικόνα οικεία και αγαπημένη. Η Φωτεινή με τη σπανιότητα της φωνής της και τη βαθύτητα της ερμηνείας της ανανεώνει το καλό λαϊκό τραγούδι. Ερμηνεύει τραγούδια που αγαπάμε εμείς από την προσωπική της δισκογραφία και κλασσικά τραγούδια σπουδαίων συνθετών που αγαπάει εκείνη, ενώ θα μας συστήσει και κάποια τραγούδια από τον καινούργιο της δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.

Χάϊκ Γιαζιτζιάν. Ερμηνευτής, μουσικός, σολίστ με άρωμα από την Ανατολή. Με αγκαλιά το ούτι και την υπέροχη ταξιδιάρικη φωνή του συνεχίζει να ανοίγει δρόμους σε μελωδίες που δεν ορίζονται γεωγραφικά και να υφαίνει την τεράστια μουσική παράδοση της Αρμενίας και της Μέσης Ανατολής με τους μουσικούς ιδιωματισμούς της Δύσης.

Μαζί τους ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς έχοντας πλέον την πρώτη του δισκογραφική δουλειά σε κυκλοφορία, με τραγούδια διαφόρων συνθετών και στιχουργών, μεταξύ των οποίων και 4 νέα τραγούδια σε ποίηση του Μάνου Ελευθερίου.

Συνταξιδιώτες τους επί σκηνής είναι ο Νίκος Παπαναστασίου στο πιάνο και το ακορντεόν, ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά, ο Διονύσης Μακρής στο κοντραμπάσο, ο Θωμάς Κωστούλας στα τύμπανα και στα πνευστά ο Tigran Sargsyan.

Info:


Σταυρός του Νότου - Κεντρική Σκηνή
Θαρύπου 37, Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 0922 6975

Παρασκευή 1 και 8 Φεβρουαρίου
Ώρα: 22.30

Θοδωρής Μαυρογιώργης: «Τα ηχεία» στο Kremlino

IMG 1417 SMALL
Όσα θα βάζαμε τσίτα στα ηχεία (τα μέσα μας και τα άλλα).

Ηχεία [τα]*

*Τα ηχεία (speakers) αποτελούν μία διάταξη/συσκευή, η οποία έχει σκοπό τη μετατροπή της λαμβανόμενης ηλεκτρικής ενέργειας (εισερχόμενο σήμα) σε ακουστική ενέργεια.

«Τα Ηχεία» του Θοδωρή Μαυρογιώργη είναι ένα live που προσδοκά και το ακριβώς αντίθετο. Να μετατρέψει, με όσα θα έπαιζαν τα δικά του ηχεία, τη δική σας ακουστική ενέργεια σε ηλεκτρική.

Τραγούδια που ακούσαμε και παίξαμε από κασσέτες και κασσετόφωνα, από πικάπ και βινύλια, από cd και cd players, από mp3 players και ηχοσύνολα αυτοκινήτου, τραγούδια παλιά και ολοκαίνουρια, ελληνικά και ξένα, που όλα έχουν το ίδιο κοινό χαρακτηριστικό. Με το που έπεφτε ή πέφτει η πρώτη νότα θες να δυναμώσεις την ένταση. Να παίξουν δυνατά μέσα μας και έξω μας.

Όσα θα βάζαμε τσίτα στα ηχεία (τα μέσα μας και τα άλλα) για δύο Παρασκευές του Φεβρουαρίου στο Kremlino Gallery Bar.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χρήστος Παπαμιχάλης
Λάφτα, λαούτο, μπουζούκι, μαντολίνο: Νίκος Μέρμηγκας
Ηλ. Κιθάρα – φωνή: Γιώργος Καρδιανός
Πλήκτρα – φωνή: Αντώνης Χατζηκωνσταντής
Τύμπανα: Αλέξης Σταυρόπουλος
Ηλ, μπάσο – synth bass: Πάνος Φουρμούζης
Ενορχηστρώσεις: η μπάντα

Info:


1 και 8 Φεβρουαρίου 2019
Ώρα έναρξης: 22.30

Kremlino Gallery Bar
Χαϊδαρίου 6, Πειραιάς
Τηλέφωνο: 21 0410 0010

Μια βραδιά …Σε ποίηση Κώστα Καρτελιά

IMG 2215 SMALL
Η Μαρία Φαραντούρη και ο Δώρος Δημοσθένους σε μια ιδιαίτερη βραδιά το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός», θα ερμηνεύσουν έργα των Μίκη Θεοδωράκη (Οδύσσεια), Μιχάλη Γρηγορίου (Ούτις), Νίκου Κυπουργού και άλλων συνθετών που μελοποίησαν στίχους του Κώστα Καρτελιά.

Προλογίζει η Ιουλίτα Ηλιοπούλου.

Παίζουν οι μουσικοί:
Irina Valentinova: πιάνο
David Lynch: πνευστά
Μαριλίζα Παπαδούρη: τσέλο

Info:


Σάββατο 2 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης 21:00

Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός»
πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8 (στάση Μετρό Πανεπιστήμιο)
Τηλέφωνο: 2106109513

Τιμές εισιτηρίων από 15€

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, τηλ. 11876
- στο Vivakiosk στην Πλατεία Συντάγματος
- Καταστήματα: Wind, EKO, METRO, My Market, Shell, Seven Spots, Yoleni’s, Reload Stores, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
- στο Viva spot Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων (Γκάζι)

«Δύο σαν ένα»: Ανδριάνα Μπάμπαλη & Γιώργης Χριστοδούλου στο Γυάλινο Up Stage

mampali xristodoulou SMALL
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου, ξεχωριστές παρουσίες και πολύχρονοι φίλοι, σμίγουν για δύο Παρασκευές, 1 και 8 Φεβρουαρίου, στη σκηνή του Γυάλινο Up Stage, για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με τα ωραιότερα ελληνικά -και μερικά ξενόγλωσσα- ντουέτα που έχουν γραφτεί.

Οι ζεστές φωνές τους, δένουν αρμονικά και δίνουν συγκινητικές από κοινού ερμηνείες σε τραγούδια που έχουν θέση στην καρδιά τους, με τη συνοδεία δυο εξαιρετικών μουσικών, του Χάρη Σταυρακάκη στο πιάνο και το ακορντεόν και του Θάνου Κολοκυθά στο ηλεκτρικό μπάσο και την κιθάρα. Και τι δεν τραγουδούν παρέα! Τον λατρεμένο τους Μάνο Χατζιδάκι, Simon & Garfunkel, Λένα Πλάτωνος, της Αρλέτας φυσικά, υπέροχες μπαλάντες του Λάκη Παπαδόπουλου, του Γιάννη Μαρκόπουλου και του Κ. Βήτα, κομμάτια από την ονειρική συνεργασία των Ella Fitzgerald - Louis Armostrong αλλά και κινηματογραφικά ντουέτα του μάγου Henry Mancini ή το City of Stars από την πολυβραβευμένη ταινία La la land.

Info:


Παρασκευή 1 & 8 Φεβρουαρίου
Ώρα προσέλευσης: 21.30
Έναρξη: 22.00

Τιμές

12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
14 ευρώ με ποτό στο bar
16 ευρώ με ποτό στο τραπέζι
40 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
80 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το δίκτυο viva.gr, ηλεκτρονικά στο www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876

Φυσικά Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων: Seven Spots | Reload Stores | WIND | Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων | αθηνόραμα.gr | Viva Kiosk Σύνταγμα | Yoleni's

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ.: 210 9315 600

Ο Απόστολος Ρίζος στη Σφίγγα

RIZOS SFIGGA 2019 POSTER for WEB SMALL
Ο Απόστολος Ρίζος θα βρεθεί για τρεις συναυλίες, Παρασκευή 1, 8 και 15 Φεβρουαρίου, στη μουσική σκηνή Σφίγγα, με το επιτυχημένο μουσικό του project «minimals» και καλεσμένους του το μουσικό σχήμα ΤέΤΡΙΣ.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής, μαζί με το σταθερό μουσικό του συνοδοιπόρο και κορυφαίο κόντραμπασίστα, Θοδωρή Κουέλη, αποκαλύπτουν κομμάτι-κομμάτι τη μεγάλη εικόνα του ελληνικού τραγουδιού, μέσα από μοναδικές ερμηνευτικές και μουσικές προσεγγίσεις. Τραγούδια σταθμοί, μέχρι σημερινά αγαπημένα του Απόστολου Ρίζου και σπουδαίων δημιουργών, το κάθε ένα βρίσκει μοναδικά τη θέση του σε αυτό το μουσικό παζλ, που συνομιλεί καθηλωτικά με το κοινό.

Καλεσμένοι σε αυτό το παιχνίδι οι ΤέΤΡΙΣ, το συγκρότημα που δημιουργήθηκε από τρεις σημαντικούς εκπροσώπους της νεότερης γενιάς τραγουδοποιών: τον Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη, τον Ηλία Βαμβακούση και τον Γιάννη Παπαγεωργίου, που τους ενώνει η ιδιαίτερη αγάπη τους στο ρεμπέτικο και τους μεγάλους λαϊκούς δημιουργούς.

Παίζουν:

Θοδωρής Κουέλης: κοντραμπάσο - bass effects -μαντόλα
Απόστολος Ρίζος: κιθάρα, φυσαρμόνικα, loops
ΤέΤΡΙΣ: Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, Ηλίας Βαμβακούσης,
Γιάννης Παπαγεωργίου: κιθάρες

Προβολές video: Τάμμυ Τσέκου
Οργάνωση παραγωγής: Άγγελος Γρύσπος - art2stage

Info:


Παρασκευή 1, 8 και 15 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Μουσική Σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Οι Mottet στο El Convento Del Arte

unnamed SMALL
Thank god is Friday. Επιτέλους Παρασκευή! Οι Mottet επιστρέφουν για 4 εμφανίσεις στο μοναδικής αισθητικής El Convento del Arte που πλέον έχει γίνει στέκι τους.

Κάθε Παρασκευή του Φλεβάρη δίνουν ραντεβού όχι μόνο με το κοινό που τους αγαπά αλλά και μ’ έναν σπουδαίο ερμηνευτή που.

Εκτός λοιπόν από την Ξένια Γαργάλη, τη βασική φωνή των τραγουδιών του πρώτου τους δίσκου με τίτλο «Σ’ όλο τον κόσμο» μαζί με τους Mottet στη σκηνή θα βρεθούν οι

Σταύρος Σαλαμπασόπουλος 1/2,
Δώρος Δημοσθένους 8/2
Ελένη Πέτα 15/2
Πέννυ Μπαλτατζή 22/2

Το ξεχωριστό και εκλεπτυσμένο μουσικό σχήμα θα πλαισιώσει με τον ήχο του τις εξαιρετικές αυτές φωνές σ’ ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με μουσικές φιλτραρισμένες μέσα από την elegant αισθητική τους και απρόβλεπτες διασκευές από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο.

Συντελεστές:

Κιθάρα - programming Σωτήρης Καστάνης
Βιολί Δημήτρης Κουζής
Ακορντεόν Γιώργος Σχοινάς

Info:


Παρασκευή 1, 8, 15, 22 Φεβρουαρίου 2019
Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:30 - Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 10 ευρώ

El Convento Del Arte
Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα
Πληροφορίες - Κρατήσεις: τηλ. 2105200602

H ορχήστρα «Smyrna» στη μουσική σκηνή «Αστερίσκος»

afisa smyrna asteriskos SMALL
Η ορχήστρα «Smyrna» επιστρέφει για δύο μοναδικές εμφανίσεις στη σκηνή του «Αστερίσκου (ex-άλικο)» μ’ ένα πρόγραμμα γεμάτο χρώματα, αρώματα και γεύσεις απ’ όλο τον Ελλαδικό χώρο και σας προσκαλεί για χορό και τραγούδι.

Info:


Κυριακές 3 & 10 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 14.30
Είσοδος: 5€

Αστερίσκος
Αγ. Δημητρίου 16, Ψυρρή
Πληροφορίες - Κρατήσεις: τηλ. 2152159799

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!