Οι Imam Baildi προετοιμάζονται για τη συναυλία τους στο Θέατρο Βράχων μετά το Μόντρεαλ!

Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και παίρνοντας μαζί τους κάποιες από τις δυνατότερες συναυλιακές τους εμπειρίες, οι Ιmam Baildi επέστρεψαν από το Montreal Jazz Festival, ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ της υφηλίου.
Οι Imam Baildi προετοιμάζονται για τη συναυλία τους στο Θέατρο Βράχων μετά το Μόντρεαλ! Φωτογραφία: Στράτος Φιλίππου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
12/07/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έπαιξαν την ίδια μέρα, δύο φορές, στην ίδια σκηνή, παρουσιάζοντας δύο διαφορετικά προγράμματα. Η σκηνή ήταν σε μια πλατεία της πόλης – ο χώρος γέμισε μέσα στα πρώτα λεπτά με κόσμο, περίπου 3 χιλιάδες με βάση τα λεγόμενα των διοργανωτών.

Η πρώτη συναυλία ήταν στις 8 το βράδυ. Η ελληνική κοινότητα της πόλης ήταν εκεί από νωρίς, με σημαίες και πανό. Οι Έλληνες συγκινήθηκαν και τραγούδησαν μαζί τους, ενώ οι Καναδοί χόρευαν με τα Βαλκανικά κομμάτια, αλλά και με τις «Ακρογιαλιές» και το «Πόσο Λυπάμαι».

Η δεύτερη συναυλία ήταν στις 10 το βράδυ. Αυτή την ώρα το κοινό ήταν σχεδόν αποκλειστικά διεθνές και αισθητά νεότερο, γι’ αυτό και οι Imam Baildi διαφοροποίησαν τελευταία στιγμή το πρόγραμμα τους, κάνοντας το όσο πιο εκρηκτικό και άμεσο γίνεται.

Με τις εμπειρίες αυτές στις αποσκευές τους και την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν, όπως τους το ζήτησαν, οι Imam Baildi ξεκίνησαν πυρετωδώς τις πρόβες για τη μεγάλη τους συναυλία που θα γίνει στο Θέατρο Βράχων, τη Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014, θέλοντας να ευχαριστήσουν το ίδιο και το κοινό της πατρίδας τους.

Φωτογραφίες: Στράτος Φιλίππου

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!