Οι Εκμέκ συνθέτουν τα μουσικά σήματα του 5ου Taratsa International Film Festival

Το 5o Taratsa International Film Festival έρχεται και οι Εκμεκ είναι εκεί συνθέτοντας το μουσικό σήμα για τα τηλεοπτικά και διαφημιστικά σποτ της διοργάνωσης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το φεστιβάλ μεγαλώνει, αλλά παράλληλα ωριμάζει κιόλας. Οι κινηματογραφικές βραδιές μπορεί να παραμένουν πέντε, αλλά το περιεχόμενό τους είναι πλούσιο όσο ποτέ άλλοτε!

54 ταινίες αποτελούν τον κορμό των 3 διαγωνιστικών τμημάτων, που φέτος πέρα από το Διεθνές Διαγωνιστικό (που φέτος έχει την ονομασία Wide Lens) δίνουν ακόμα περισσότερο χώρο έκφρασης στο ελληνικό σινεμά μικρού μήκους (στο τμήμα Greek Scene) αλλά και σε φοιτητικές δημιουργίες από κάθε γωνιά του πλανήτη στις προβολές του τμήματος Student Angle, που θα μας παρασύρουν με τον δικό τους, ιδιαίτερο παλμό.

Φυσικά, κυρίαρχη θέση έχουν και φέτος οι ακόμα πιο ευρείες θεματικά Παράλληλες Προβολές, που για πρώτη χρονιά φιλοξενούνται εκτός πόλης, στην ταράτσα του BIOS στην Αθήνα (Πειραιώς 84). Όλες με ελληνικούς υπότιτλους, ακόμα πιο αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου και εικόνας, και πλαισιωμένες από πολλές εκπλήξεις!
poster festival taratsas
5ο Taratsa International Film Festival
22-26 Αυγούστου 2018
Θεσσαλονίκη

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!