Ο «Τρελός» Δημήτρης Μπάσης

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του video clip του ερμηνευτή.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο νέος δίσκος του Δημήτρη Μπάση «Τι τα θέλεις» έχει αποσπάσει θερμή υποδοχή και ξεχωριστά σχόλια. Πέρα από το ομότιτλο τραγούδι που ξεχώρισε, περιλαμβάνει εξαιρετικά τραγούδια.

Ανάμεσα τους και ο «Τρελός» σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη. Ένα καίριο τραγούδι με κοφτερή και άμεση ματιά για όσα συμβαίνουν γύρω μας. Ο λόγος του Αναγνωστάκη ευρηματικός και περίτεχνος, υπογραμμίζει κάθε τι που μας κυκλώνει και μας ωθεί να προβληματιστούμε αλλά και να σιγοψιθυρίσουμε κι εμείς μαζί με τον ερμηνευτή τα «θέματά» του, που η μουσική με τη σειρά της αναδεικνύει δημιουργικά.

Ένα μοναδικό πάντρεμα, λόγου και μελωδίας, από έρωτα, αφού οι δύο δημιουργοί έχουν παρουσιάσει μαζί πολλά καλά τραγούδια. Για την ερμηνεία, κάθε σχόλιο περιττεύει…

Ο «Τρελός» Δημήτρης Μπάσης, επιλέχθηκε για να ντυθεί με εικόνες με την υπογραφή και ματιά του σκηνοθέτη Θωμά Χρυσοχοΐδη.

Καλλιτέχνης και επαγγελματίας υψηλών απαιτήσεων, ο Χρυχοΐδης καθοδήγησε μαεστρικά το συνεργείο του και τον Δημήτρη Μπάση στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου και στην Αγορά Αθηνών -και όχι μόνο- αποτυπώνοντας μοναδικά το κλίμα και την ατμόσφαιρα του τραγουδιού, τη μεστή άποψη των συντελεστών του. Οι φωτογραφίες άλλωστε απ’ το video clip που έρχεται μιλούν από μόνες τους.

Άραγε, ποιος να είναι ο «Τρελός» στις μέρες μας; Η απάντηση έρχεται μέσα απ’ τους στίχους, τη μελωδία, τις εικόνες: Εγώ, εσύ, ο καθένας μας!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!