Ο θρίαμβος της ελληνικής σκηνής των 90ς

(VIDEO & PHOTOS) Τα Υπόγεια Ρεύματα, οι Magic de Spell και η επανεμφάνιση των Ενδελέχεια κατά το ήμισυ με τους Δημήτρη Μητσοτάκη και Παναγιώτη Κατσιμάνη και 5μελές σχήμα. 
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Είχε διαφημιστεί σαν συναυλία της Ροκ Σκηνής των 90ς με τη συμμετοχή τριών εμβληματικών ονομάτων της δεκαετίας αυτής, Σάββατο 20 Ιανουαρίου. Η επιτυχία της ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς έγινε sold out και τουλάχιστον 300 άτομα έμειναν έξω από το live club Κύτταρο! Κάποια στιγμή μάλιστα άνοιξαν και οι πόρτες για λόγους ασφαλείας, ώστε να μπορεί να ανασαίνει το κοινό που ήταν μέσα και να μπαινοβγαίνουν όσοι ήθελαν να πάρουν λίγο αέρα και να ξαναμπούν!

Τα Υπόγεια Ρεύματα, οι Magic de Spell και η επανεμφάνιση των Ενδελέχεια κατά το ήμισυ με τους Δημήτρη Μητσοτάκη και Παναγιώτη Κατσιμάνη και 5μελές σχήμα, σε μια ιδιαίτερη στιγμή της συναυλίας καθώς είχαν αρκετά χρόνια να ξαναπαίξουν τραγούδια του συγκροτήματος που άφησε το αποτύπωμά του στην ελληνική ροκ σκηνή, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στο τέλος της συναυλίας βρέθηκαν όλοι μαζί, 16 άτομα επί σκηνής και τραγούδησαν μαζί με τον κόσμο τρία εμβληματικά τραγούδια των τριών σχημάτων που συμμετείχαν σε αυτή την πετυχημένη βραδιά.

M' αρέσει να μην λέω πολλά, Εμένα οι φίλοι μου είναι μαύρα πουλιά και Βουτιά από ψηλά σε μολυβένια θάλασσα… Ο θρίαμβος της ελληνικής σκηνής των 90ς στο Κύτταρο!

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!