Ο Θάνος Σταυρίδης «Με μια βαλίτσα όνειρα» στη Θεσσαλονίκη

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Ο Θάνος Σταυρίδης παρουσιάζει την πρώτη δισκογραφική δουλειά του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τον έχουμε δει το Θάνο Σταυρίδη να παίζει ακορντεόν τα τελευταία χρόνια δίπλα στην Ευανθία Ρεμπούτσικα, την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, το Σωκράτη Μάλαμα, το Μάκη Σεβίλογλου, τη Ματούλα Ζαμάνη κ.ά., ενώ έντονη είναι η παρουσία του στα δισκογραφικά δρώμενα τα τελευταία 15 χρόνια μιας κι έχει συμμετάσχει σε πάνω από 80 παραγωγές (cd) σε όλα τα είδη μουσικής.

Το «Με μια βαλίτσα όνειρα» είναι ένας δίσκος με 12 ορχηστρικές συνθέσεις του Θάνου Σταυρίδη, ο οποίος μας ταξιδεύει σε μουσικά τοπία που, παρ’ όλο που μοιάζουν ετερόκλητα, πατώντας στο χθες και στο σήμερα, στην Ανατολή και στη Δύση, συνθέτουν το παζλ της μουσικής του ταυτότητας.

Στο δίσκο συμμετέχουν 27 μουσικοί, από τους καλύτερους που διαθέτει η μουσική σκηνή της Ελλάδας και των Βαλκανίων, ενώ τραγουδάει σε ένα κομμάτι (Inema) η Ματούλα Ζαμάνη.

Η παρουσίαση του δίσκου


Στις 30 Απριλίου θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ολόκληρος ο δίσκος. Ο Θάνος Σταυρίδης θα συμπράξει με φίλους απ’ τα παλιά αλλά και καινούριους. Κεντρικό σχήμα της παράστασης οι drom, θα συμμετάσχει ο κορυφαίος τζαζ πιανίστας Γιώργος Τζούκας, ο Ηλίας Διμάνος με το νταούλι του και οι αδερφοί Μάλαμα με τους ζουρνάδες τους. Την παρέα συμπληρώνει ο δεξιοτέχνης της κιθάρας Δημήτρης Λάππας, ενώ δε θα λείψουν και εμφανίσεις έκπληξη. Θα μιλήσουν για τον δίσκο η Αθηνά Τερζή, ο Άκης Σακισλόγλου κι ο Στάθης Παχίδης.

Info:

Κυριακή 30 Απριλίου
Ώρα έναρξης 21:30
Τιμή ποτού + Είσοδος: 12 euro
stauridisivedbda.jpg
Βεντέτα
Εθνικής Αμύνης 3, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2310 234973

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!