Ο Τάκης Ζαχαράτος συμπράττει με το Γιώργο Θεοφάνους

Έλα… με δυο καρδιές και ένα ρεφραίν, αρχίζουν όλα απ' το μηδέν!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
01/10/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Ο Τάκης Ζαχαράτος συναντά τον Γιώργο Θεοφάνους για ένα ταξίδι γεμάτο μουσική και γέλιο και, μέσω του δελτίου τύπου, λένε:

Έλα…
Έλα... γιατί τα τραγούδια ταξιδεύουν!
Έλα... γιατί η διασκέδαση έχει ποιότητα!
Έλα... γιατί το ταλέντο περισσεύει!
Έλα… να γίνουμε αγκαλιά, να δραπετεύσουμε στο φως!
Έλα... γιατί ο Τάκης Ζαχαράτος με το μοναδικό του show και ο Γιώργος Θεοφάνους με την υπέροχη μουσική του, ενώνουν τις δυνάμεις τους φέτος και μας παρασύρουν εκεί όπου τα τραγούδια, η μαγεία, το γέλιο και η σάτιρα, οδηγούν στην απόλαυση και τη φαντασία.
Έλα... όπως το νέο τραγούδι - έκπληξη που έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους για τον Τάκη Ζαχαράτο σε στίχους Θάνου Παπανικολάου.
Έλα... στο Baraonda Music Hall στο πιο ανατρεπτικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα του φετινού χειμώνα!

Ο Τάκης Ζαχαράτος σατιρίζει, χορεύει, τραγουδά, συγκινεί, ενθουσιάζει, με τη φωνή, τη σκηνική παρουσία και τη λάμψη του. Χαρισματικός καλλιτέχνης, πηγαίος, ο showman με τα χίλια πρόσωπα και την ερμηνευτική άνεση, περνά με ευκολία από τις μιμήσεις στο μιούζικαλ και από τις κινηματογραφικές επιτυχίες στα λαϊκά.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, έχοντας στις αποσκευές του την περσινή επιτυχημένη σαιζόν στο Baraonda Music Hall, αφηγείται καθισμένος στο πιάνο του μουσικές ιστορίες. Με ένα πρόγραμμα με τραγούδια αγαπημένα - από sixties, κινηματογραφικά, έως αρχοντορεμπέτικα, καλά λαϊκά και φυσικά τις μεγάλες προσωπικές του επιτυχίες που ερμηνεύουν νέοι, ταλαντούχοι καλλιτέχνες: Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Ασπασία Θεοφίλου, Όλγα Βενετσάνου, Παναγιώτης Τσαφάρας.

Η σκηνοθεσία είναι του καταξιωμένου και έμπειρου Δημήτρη Παπάζογλου. Τα κείμενα υπογράφει ο Τάκης Ζαχαράτος και επιμελείται ο γνωστός σεναριογράφος Πάνος Έξαρχος.

Με τον Τάκη Ζαχαράτο στη σκηνή του Baraonda Music Hall εμφανίζονται οι: Μαρία Γεροδήμου, Ζωή Βατίστα, Εύα Σταμάτη, Φένια Ζαχαρίου, Αλεξάνδρα Σπύρου, Μαριάννα Μαυριανού.

Οι ενορχηστρώσεις είναι του εξαιρετικού Γιώργου Ζαχαρίου.

Info:


Από τις 20 Οκτωβρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Baraonda Music Hall
Τσόχα 43, Αμπελόκηποι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 6441778
Banner_Baraonda.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!