Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο ogdoo.gr

Μια συνέντευξη ποταμός του Σπύρου Παπαδόπουλου στον Κώστα Μπαλαχούτη και το ogdoo.gr.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
21/01/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε μια ξεχωριστή συνέντευξή του ξεδιπλώνει τις μνήμες του απ’ το χτες και βήμα βήμα καταλήγουμε στο σήμερα περιδιαβαίνοντας μικρές και μεγάλες στιγμές του.


Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επισκέφτηκε τα γραφεία του Ogdoo Music Group στη Μεταμόρφωση και παραχώρησε συνέντευξη στον Κώστα Μπαλαχούτη… μιλώντας για όλα!

Τα παιδικά χρόνια στην Παλιά Κοκκινιά και την Καλλιθέα, τον αριστερό πατέρα του και ό,τι σήμαινε αυτό, τις δυσκολίες της ζωής που αντιμετώπιζε με ψηλά το κεφάλι, τα πρώτα μεροκάματα, την αγάπη για τις γυναίκες και τις μηχανές, την τυχαία ενασχόλησή του με την ηθοποιία…

Παράλληλα ο πηγαίος ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στην μοναχική του «ματιά», στην απώλεια αγαπημένων του προσώπων αλλά και στις εφηβικές μνήμες του από τον Μιχάλη Μενιδιάτη και τον Πρόδρομο Τσαουσάκη.

Στάθηκε στον Ολυμπιακό, εξομολογήθηκε τις ποδοσφαιρικές αδυναμίες του, τους αγαπημένους του παίκτες αλλά και τους πιο «κοντινούς» του δημιουργούς και ερμηνευτές, τους ανθρώπους στους οποίους χρωστά βαριά ευχαριστώ, στη σχέση του με τον γιο του και το χρόνο που περνά και άλλα πολύτιμα και ιδιαίτερα.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζει το φαινόμενο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», η «οπτική» με την οποία επιλέγει θέματα, πρόσωπα, καλλιτέχνες, σε ένα τραγουδιστικό τοπίο που αλλάζει…
papbal
Αυτά και όχι μόνο… από τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο ogdoo.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!