Ο Ρουβάς τραγουδά Θεοδωράκη…

Όπως έκπληκτοι διαβάσαμε και σας μεταφέρουμε ο Σάκης Ρουβάς θα τραγουδήσει «Άξιον Εστί» σε εκδήλωση που θα παραστεί ο ίδιος ο Μίκης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σας μεταφέρουμε… ότι διαβάζουμε… «λογοκρίνοντας» πολλά από την πληροφορία του peoplegreece.com… Τα σχόλια δικά σας…

“Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μετά το τέλος των παραστάσεων για το έργο «Ηρακλής, οι 12 άθλοι», ετοιμάζεται να τραγουδήσει Μίκη Θεοδωράκη σε μια συναυλία αφιέρωμα για τον σημαντικό μουσικοσυνθέτη, με αφορμή τα 90ά γενέθλιά του.
Ο Σάκης Ρουβάς στο πλαίσιο του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς, θα παρουσιαστεί το μεγαλειώδες έργο του Έλληνα συνθέτη «Άξιον Εστί», ένα από τα σημαντικότερα έργα του ρεπερτορίου της ελληνικής λόγιας μουσικής.

Ο Θεόδωρος Ορφανίδης θα αναλάβει τη διεύθυνση την Οrchestra Mobile, ενώ θα συμμετάσχει και η χορωδία της ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ, σε μουσική διδασκαλία Κωστή Κωνσταντάρα. Αφηγητής θα είναι ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος και ψάλτης ο βαρύτονος Κώστας Ραφαηλίδης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν την έναρξη του live θα γίνει χαιρετισμός από τον ίδιο τον Μίκη Θεοδωράκη.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου 2015 και ώρα 21.00 στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό”.

Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων το peoplegreece.com…

Πηγή: peoplegreece.com

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!