Ο Πετρολούκας live, έξι μέρες μετά τη φυγή του γιου του

(VIDEO) Πηγαίος καλλιτέχνης, μοναδικός επαγγελματίας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
17/12/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Η μοίρα των ανθρώπων της τέχνης, και ειδικά των μουσικών και ερμηνευτών, είναι να διασκεδάζουν και να συγκινούν τους ακροατές τους, ακόμα κι όταν οι ίδιοι πονούν βαθιά…

Το βράδυ του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Χορευτικού και Λαογραφικού Συλλόγου «Αιτωλός», στο Corali Luxury Resort στο Αγρίνιο.

Εκεί ο Πετρολούκας Χαλκιάς, έξι μόλις ημέρες μετά το θάνατο του γιου του, έπαιξε όπως είχε υποσχεθεί κλαρίνο και μαζί με τον Αντώνη Κυρίτση και τους συνεργάτες του «ταξίδεψαν» τους θαμώνες στα μονοπάτια της τέχνης τους. Ο μεγάλος σολίστας του κλαρίνου απέδειξε τον υψηλό επαγγελματισμό του, παραμερίζοντας τον προσωπικό του πόνο.

Όπως διαβάζουμε στο agriniopress.gr, σύλλογοι από το Παναιτώλιο όπως ο ΠΣΠ «Χρήστος Καπράλος», Γονέων και κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου, Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου, Ιππικός Όμιλος Παναιτωλίου αλλά και άλλοι σύλλογοι όπως οι «Θεστιείς», Λαογραφικός Όμιλος της ΓΕΑ, «Οι Ρίζες», «Το Χοροστάσι», «Παγκρήτιος Σύλλογος Αιτ/νίας», «Σύλλογος Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων», Νεάπολης «Το Παλαιόκαστρο», «Η Ρούμελη», ΠΣ Διαμανταίικων, «Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Αγρινίου», «Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αγρινίου» κ.α., έδωσαν το παρόν και γλέντησαν με αυθεντική παραδοσιακή μουσική και τραγούδι.

Επίσης παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Ε. Γρίβας, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας Χ. Μπόκας, ο Δημ. Σύμβουλος Γ. Αλεξόπουλος και Α. Γκορόγιας, η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου Α. Μακρή και η Ε. Κραβαρίτη κ.α.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!