Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος συνομιλεί με τον Κωστή Μαραβέγια

Μια τρυφερή ανάκριση που καταλήγει σε τραγούδι στον ΙΑΝΟ
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
04/03/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 20:30 ο Κωστής Μαραβέγιας στο «Nτιβάνι του ΙΑΝΟΥ» με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο. Μία, πολιτικά μη ορθή, συνεδρία-συνέντευξη-εξομολόγηση. Μια τρυφερή ανάκριση που καταλήγει σε τραγούδι.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

Λίγα λόγια για τον Κωστή Μαραβέγια
Ο Κωστής Μαραβέγιας (γνωστός και ως Maraveyas ilegál) γεννήθηκε στο Αγρίνιο και κατάγεται από την Κεφαλονιά. Είναι τραγουδοποιός και συνθέτης. Έχει γράψει μουσική για θέατρο και σινεμά. Παίζει ακορντεόν, πιάνο, κιθάρα, farfisa και hammond. Τραγουδάει στα ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά και ιταλικά. Έζησε για οχτώ χρόνια στην Ιταλία όπου, εκτός από τις πανεπιστημιακές σπουδές στη Στατιστική, φοίτησε στο ωδείο Niccolo Piccini του Bari αρμονία, αντίστιξη και φούγκα. Έχει φοιτήσει επίσης στην Accademia Musicale Chigiana της Siena, στο τμήμα «Μουσική για ταινίες» με τον Ennio Morricone. Παρότι ξεκίνησε την καριέρα του από την ελληνική και ιταλική εναλλακτική μουσική σκηνή παίζοντας σε μικρούς χώρους, σύντομα κατάφερε να δημιουργήσει ένα δικό του μουσικό ρεύμα και ένα ξεχωριστό ιδιαίτερο ύφος που τον κατατάσσει σε έναν από τους εμπορικότερους και πιο αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του. Έχει κυκλοφορήσει τέσσερις δίσκους: Ραδιοπειρατής (2003, FM Records), Ilegal (Cantini, 2007), Welcome to Greece (EMI, 2007) και τον πιο πρόσφατο Η Λόλα (EMI, 2012), ενώ το

Δεκέμβριο του 2013 κυκλοφόρησε σε διπλό cd τις δύο ζωντανές εμφανίσεις του στον κήπο του Μεγάρου. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα σημαντικά μουσικά φεστιβάλ της Ιταλίας, Γερμανίας, Αυστρίας, Βελγίου και Ελλάδας.

Λίγα λόγια για τον κύκλο «Στο Nτιβάνι του ΙΑΝΟΥ»
Οι καλεσμένοι θα συζητάνε πίνοντας, όπως ακριβώς πριν και μετά τις πρόβες, με μόνη διαφορά… μπροστά σε κόσμο. Θα ερωτηθούν για τα παιδικά τους χρόνια, τα τραύματα και τις δυσκολίες της ενηλικίωσης και της φήμης· την τέχνη τους και τις πιο αστείες ιστορίες, που έχουν όλοι κάπου κρυμμένες. Μια τρυφερή ανάκριση, που στο τέλος πάντα καταλήγει σε τραγούδι.

Ο κύκλος συναντήσεων «Στο Nτιβάνι του ΙΑΝΟΥ» πραγματοποιείται στο café του ΙΑΝΟΥ.

Περισσότερα Cd του Κωστή Μαραβέγια μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Link Εκδήλωσης: ΕΔΩ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!