Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σμίγει με τον Θανάση Αλευρά

Μια παράσταση όλο «Φως» με την σκηνοθετική επιμέλεια της Ελένης Γκασούκα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Έχοντας πίσω του αισθητή απουσία από τα καλλιτεχνικά δρώμενα της πρωτεύουσας, ο τραγουδιστής και συνθέτης Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει με παλιό και νέο υλικό και με καινούργιες ιδέες «Στο Φως» της νύχτας, στο «Φως» της Ιεράς Οδού, αλλά και στο πραγματικό φως που εκπέμπει η τέχνη του και η μουσική του.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται ανανεωμένος, έχοντας στα σκαριά καινούρια δουλειά, σε συνεργασία με την Λίνα Νικολακοπούλου - από την οποία ήδη έχουμε ακούσει τρία τραγούδια με πιο πρόσφατο το υπέροχο «Σε ποιον να πω το σ’ αγαπώ» που ο Μιχάλης ερμηνεύει μαζί με τη Δήμητρα Γαλάνη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στήνει στο «Φως» την παράσταση «Στο Φως», με την οποία υπογραμμίζει τη σημασία της αισιόδοξης πλευράς - όπως αυτή καταγράφεται στη μουσική και αντικατοπτρίζεται στη ζωή - δημιουργώντας έτσι κάθε Παρασκευή και Σάββατο ένα πάρτι γεμάτο αυθεντικότητα και θετική ενέργεια, γνησιότητα και αισιοδοξία.

Μαζί του ο χαρισματικός και ταλαντούχος ηθοποιός - τραγουδιστής Θανάσης Αλευράς σε ένα live που σκηνοθετεί η μοναδική Ελένη Γκασούκα. Συμμετέχει η νεαρή τραγουδίστρια Νεκταρήλια.

Ενορχηστρώσεις: Κώστας Νικολόπουλος.
KAPL0093 (1).jpg

Info:

Από Παρασκευή 1 & Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και για λίγες παραστάσεις

Ώρα έναρξης: 23:00
Διάρκεια: 2 ώρες και 30 λεπτά

Φως
Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2103411306

Ημέρες παραστάσεων: Παρασκευή - Σάββατο

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!