Ο Μητσικώστας στη γιορτή του Νταλάρα (2005)

(VIDEO) Από νωρίς είχε μαζευτεί ο κόσμος έξω από το «Αθηνών Αρένα», το βράδυ της 4ης Απριλίου του 2005, προκειμένου να παρακολουθήσει την απονομή του πλατινένιου δίσκου του Γιώργου Νταλάρα «Στα τραγούδια που σου γράφω».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μόλις πριν από δυο μέρες είχαν ολοκληρωθεί οι παραστάσεις του Νταλάρα με τον Αντώνη Ρέμο στο χώρο. Κι αν οι παραστάσεις αυτές προκάλεσαν ποικίλες εντυπώσεις και διάφορα, πάσης φύσεως, σχόλια, με την εκδήλωση της απονομής έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο αυτός ο κύκλος.

Πλήθος εκπροσώπων από το δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο παραβρέθηκαν στο «Αθηνών Αρένα», ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που δήλωσαν παρόντες, τραγουδώντας επί σκηνής. Μαρινέλλα, Γιάννης Πάριος, Χάρις Αλεξίου, ο Αντώνης και ο Γιάννης Βαρδής και βεβαίως ο Αντώνης Ρέμος.

Στα κορυφαία στιγμιότυπα της βραδιάς όμως, συγκαταλέγεται η έναρξη με τον κορυφαίο Γιώργο Μητσικώστα να κάνει το δικό του show, ξεκινώντας την εκδήλωση με τον καλύτερο τρόπο…

Αδιάψευστος μάρτυρας το video, για του οποίου την μέτρια ποιότητα ζητούμε συγνώμη, αφού οι συνθήκες λήψης (μακρινή απόσταση κλπ) απέτρεψαν ένα καλύτερο αποτέλεσμα…

Video: Η εμφάνιση του Γιώργου Μητσικώστα στη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Αθηνών Αρένα» στις 4 Απριλίου 2005, για την απονομή του πλατινένιου δίσκου του Γιώργου Νταλάρα «Στα τραγούδια που σου γράφω» (Αρχείο Θανάση Γιώγλου)

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!