Ο «Μαέστρος» των Αγάμων Θυτών & η «Musica Pericolosa»

(PHOTOS) Ζουγανέλης, Κυριακίδης, Γουλιελμάκη, Ασημακοπούλου στην πρεμιέρα της παράστασης του «Μαέστρου» των Αγάμων Θυτών, Γιώργου Χατζή
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Με επιτυχία στέφθηκε η πρεμιέρα της μουσικοθεατρικής παράστασης «Musica Pericolosa» που παρουσιάζει ο Γιώργος Χατζής, παρουσία επώνυμων φίλων του.


Ο βραβευμένος με Global Music Award μουσικοσυνθέτης και performer, Γιώργος Χατζής, «Μαέστρος» των Αγάμων Θυτών, ταξίδεψε το κοινό με το βιολί του, την ιδιαίτερη φωνή του και το πηγαίο χιούμορ του στον θαυμαστό κόσμο της μουσικής, παρέα με τους Σοφία Παπουλάκου & Γιάννη Ζαράγκαλη.

Στο Da Vinci οι καλλιτέχνες καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που δεν σταμάτησε να τραγουδά, να συμμετέχει στην παράσταση και να ξεσπά σε γέλια σε κάθε εμφάνιση του Γιώργου Χατζή, που άλλαζε συνεχώς κοστούμια, θέλοντας να διατηρήσει το ενδιαφέρον των θεατών αμείωτο μέχρι το τέλος της παράστασης… και όχι μόνο.

Πλήθος επωνύμων παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του: Γιάννης Ζουγανέλης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Βάσω Γουλιελμάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου και πολλοί

Οι παραστάσεις συνεχίζονται για ακόμα δυο Δευτέρες.

Info:


Δευτέρα 11, 18 Δεκεμβρίου στις 21:00
Είσοδος 10 ευρώ με κρασί ή μπύρα
Φιάλη Κρασί για δυο άτομα από 40 ευρώ
Φιάλη Ποτό για 4 άτομα 80 ευρώ
Φιάλη Special Ποτό για 4 άτομα 100 ευρώ

Da Vinci
Αγ. Ιωάννου 23, Αγία Παρασκευή
τηλ. 210 600 01 02

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!