Ο Κώστας Χατζής προλογίζει την Κωνσταντίνα!

(VIDEO) Πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας 7 Ιουλίου 2014, η Κωνσταντίνα πραγματοποίησε μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας,
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
όπου την πλαισίωσαν αρκετοί από τους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί στη μακρόχρονη πορεία της. Κώστας Χατζής, Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος, Χάρης Χαλκίτης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και άλλοι μοιράστηκαν με το κοινό μερικές από τις επιτυχίες τους.

Στη σκηνή κατά την έναρξη της συναυλίας, προς έκπληξη όλων, εμφανίστηκε ο Κώστας Χατζής, που με το μοναδικό του ύφος ερμήνευσε τραγούδια από το «Ταμ – Ταμ» και αμέσως μετά μας μετέφερε αρκετά χρόνια πίσω, στο 1980. Με μεγάλη συγκίνηση περιέγραψε τη γνωριμία του με την Κωνσταντίνα, την Κυπριοπούλα Ντίνα Κωνσταντίνου, που μόλις είχε έρθει στην Ελλάδα και έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, αρχικά δίπλα στη Χαρούλα Αλεξίου και το Γιώργο Νταλάρα και έπειτα μαζί του!   

Αμέσως μετά ζωντάνεψε τη πρώτη τους κοινή εμφάνιση φωνάζοντας «Κωνσταντίνα κόπιασε», τη φράση που καθιέρωσε το «Κωνσταντίνα» σαν καλλιτεχνικό της όνομα, κι εκείνη, εμφανώς συγκινημένη, ερμήνευσε μαζί του τρία τραγούδια του.

Δείτε το βίντεο αυτής της ξεχωριστής συνάντησης

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!