Ο Κορκολής στον χώρο που μεγάλωσε μουσικά!

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής μαζί με την εξαιρετική Σοφία Μανουσάκη, μας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο της μελοποιημένης ποίησης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στις 7 & 8 Δεκεμβρίου και ώρα 20.30, στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός, θα παρουσιάσουν συνθέσεις μεγάλων δημιουργών, (Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Μικρούτσικος, Λάγιος, Σπανός κ.α.), όπως επίσης και μελοποιημένα ποιήματα των Κ.Π. Καβάφη, Ο. Ελύτη, Γ Σεφέρη (σε πρώτη εκτέλεση), σε σύνθεση του Κορκολή.

Ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτης δηλώνει:

«Στον υπέροχο χώρο των ποιητών, στο χώρο, που μεγάλωσα μουσικά, έχω τη χαρά να σας παρουσιάσω με τους συνεργάτες μου, την μουσική παράσταση «Τραγουδάμε τους ποιητές μας». Ποιήματα, που έγιναν τραγούδια και ανοίγουν τις ψυχές και την σκέψη μας. Σας περιμένουμε με αγάπη και έμπνευση να τραγουδήσουμε όλοι τον «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ» μας!»

Παράλληλα στην πρώτη παράσταση στις 7 Δεκέμβρη, πριν την έναρξη της συναυλίας, θα γίνει η απονομή χρυσού δίσκου για το άλμπουμ όπου ο Κορκολής μελοποιεί Καβάφη με ερμηνεύτρια τη Μανουσάκη «Θα ‘θελα αυτήν την μνήμη να την πω»
IMG 2650
Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός 7 & 8 Δεκεμβρίου 2018.
Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα

Ερμηνεία : Σοφία Μανουσάκη
Σαξόφωνο – φλάουτο : Βασίλης Δεφίγγος
Κιθάρα : Κωστής Πυρένης
Πιάνο : Στέφανος Κορκολής

Προπώληση : https://www.viva.gr/tickets/mousiki/filologikos-silogos-parnasos-athina/tragoudame-tous-piites/

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!