Ο Γιώργος Μαργαρίτης τραγουδά το «Κελί 33» στον Κορυδαλλό!

(VIDEO & PHOTOS) Ο τραγουδιστής επισκέφτηκε τις Φυλακές Κορυδαλλού. Διαβάστε το μήνυμά του & δείτε το βίντεο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
23/05/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο πηγαίος λαϊκός τραγουδιστής, είναι γνωστός για την κοινωνική του ευαισθησία και για τη φροντίδα που θέλει να παρέχει - με το δικό του πάντα τρόπο, που δεν είναι άλλος από το τραγούδι - σε άτομα ή κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, τη Δευτέρα 22 Μαΐου, βρέθηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τους συνεργάτες του, για να ψυχαγωγήσει τους κρατούμενους.

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που ο Γιώργος Μαργαρίτης σφράγισε με τη φωνή του, το «Κελί 33» (Στίχοι: Σαράντης Τσιλιβερδής - Μουσική: Γιώργος Μάμος), δε θα μπορούσε να λείπει από την εμφάνιση που πραγματοποίησε εκεί.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης σημειώνει:


Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου στους κρατούμενους του Κορυδαλλού, στην Διεύθυνση των φυλακών και στο υπουργείο Δικαιοσύνης, για τη μεγάλη και ωραία γιορτή που είχα την ευκαιρία να ζήσω χτες το απόγευμα, 22 Μαΐου 2017, καθώς και για την άψογη διοργάνωση.

Επίσης ευχαριστώ πολύ την ορχήστρα μου που συμμετείχε και μάλιστα αφιλοκερδώς.

Η συγκίνησή μου ήταν φανερή και το ίδιο έβλεπα σε πολλά πρόσωπα απέναντί μου. Ήταν από τις καλύτερες στιγμές που έχω ζήσει σαν καλλιτέχνης. Και γι’ αυτό παρακαλώ όλους τους συναδέλφους μου στην μουσική, να επισκεφθούν κι αυτοί τον Κορυδαλλό (ή και κάποια άλλη φυλακή), χωρίς κανένα φόβο, και να προσφέρουν την τέχνη τους στα έγκλειστα άτομα που τόσο πολύ την έχουν ανάγκη.

Σας χαιρετώ εγκάρδια κι αν με χρειαστείτε θα είμαι πάλι κοντά σας.

Ευχαριστώ,
Γιώργος Μαργαρίτης

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!