Ο Γιώργος Δημητριάδης live στο The Zoo

Ένας δημιουργικός χείμαρρος, έρχεται με δύο καινούρια signles από το νέο, μεγάλο δίσκο που ηχογραφεί.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
29/09/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιώργος Δημητριάδης επιστρέφει στο The Zoo, την Τρίτη και 13 του Οκτώβρη, με μία γούρικη μουσική παράσταση με την μπάντα του, με 2 καινούργια singles από το νέο μεγάλο δίσκο που ηχογραφεί αυτόν τον καιρό, τα «Η ψυχή μου» και «Χάθηκα».

Φέτος γιορτάζει και τα 20 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Σαν να μην πέρασε μια μέρα», έχοντας μέσα του και το ομώνυμο που έγινε ένα από τα πιο διαχρονικά, κλασσικά τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου και δεν περνάει μέρα έκτοτε που δεν θα το ακούσουμε σε διάφορους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Ο Γιώργος Δημητριάδης συνεχίζει όλα αυτά τα χρόνια δημιουργικός χείμαρρος χαρίζοντάς μας υπέροχα τραγούδια, ταξιδιάρικες, συναισθηματικές μουσικές και μετά από έναν χρόνο ήδη ετοιμάζει το νέο του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα.

Οι ζωντανές του εμφανίσεις είναι πια γνωστό σε όλους πως είναι μοναδικές για την ερμηνεία του Γιώργου, για το πάθος στην ερμηνεία του, την εξαιρετική του μπάντα και φυσικά το πάντα παρών ιδιαίτερο χιούμορ του. Τα υπόλοιπα στην οθόνη, συγγνώμη, στο πάλκο.

Info:


Την Παρασκευή και 13 του Οκτωβρίου

The Zoo
Ζωοδόχου Πηγής 45, Χαλάνδρι
Τηλ. κρατήσεων 21 0674 5375

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!