Ο Γιάννης Λεμπέσης στην Πτολεμαΐδα

Ο λαϊκός τραγουδοποιός Γιάννης Λεμπέσης μαζί με τη Μαρία Σταφυλοπάτη και την ορχήστρα του στην Πτολεμαΐδα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στην ξακουστή Πτολεμαΐδα θα παίξουν για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους της ΔΕΗ ο Γιάννης Λεμπέσης και οι συνεργάτες του την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Ιωάννου» της πόλης. Τον λαϊκό τραγουδοποιό θα συντροφεύσουν η Μαρία Σταφυλοπάτη, ο Βασίλης Μούζος στο μπουζούκι, ο Πορφύρης Κονάς στο ακορντεόν,ο Νίκος Βερύκοκος στο βιολί,ο Αντώνης Καλιούρης στο κλαρίνο,ο Θεοδόσης Συκιώτης στη κιθάρα και ο Φάνης Σαπατίνας στο μπαγλαμά και το τραγούδι

Το πρώτο μέρος του προγράμματος θα είναι η παρουσίαση του νέου διπλού cd του Γιάννη Λεμπέση με τίτλο «Θέλουμε και τα τραβάμε» που κυκλοφόρησε απ’ το Ogdoo Music Group.

Στο δεύτερο θα ακολουθήσει τρικούβερτο γλέντι με Ρεμπέτικα, Παραδοσιακά και Λαϊκά τραγούδια μέχρι το πρωί. Οι περισσότεροι κάτοικοι της Πτολεμαΐδας είναι πρόσφυγες και λατρεύουν το συγκεκριμένο ρεπερτόριο.
Να σημειωθεί πως τον Αύγουστο του 2014 ο Γιάννης Λεμπέσης και η ορχήστρα του καλεσμένοι του πολιτιστικού συλλόγου Πτολεμαΐδας «Η Μικρά Ασία» έπαιξαν στη κεντρική πλατεία τη πόλης με την παρουσία 10.000 ανθρώπων. Από τότε ο Λεμπέσης είναι και μέλος του συλλόγου.

Η εκδήλωση της Τετάρτης θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!