Ο Γιάννης Λεμπέσης σε ρεμπέτικα & λαϊκά που έχουν γραφτεί για γυναίκες!

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου, παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, ο Γιάννης Λεμπέσης στο Αρχοντικό του Σαράντη παρουσιάζει ρεμπέτικα & λαϊκά που έχουν γραφτεί για γυναίκες!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Αρχοντικό του Σαράντη (Φυλής 234 πλατεία Αμερικής τηλ 2108643554 και 2108625040) γιορτάζει μαζί με τις γυναίκες με ένα ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα. Ο Γιάννης Λεμπέσης για δεύτερη συνεχόμενη πολύ επιτυχημένη σαιζόν μαζί με τη Μαρία Σταφυλοπάτη, τη Μαριλένα Λευκιμιάτη και την ορχήστρα του Λαϊκή Στράτα έχουν ετοιμάσει ένα ενδιαφέρον ειδικό για την ημέρα πρόγραμμα με τα πιο ιδιαίτερα Ρεμπέτικα και Λαϊκά τραγούδια με θέμα τη γυναίκα. Τη γυναίκα που έχει υμνηθεί αλλά και κατηγορηθεί από τους σπουδαίους λαϊκούς δημιουργούς που της έχουν αποδώσει δεκάδες επίθετα σε εκατοντάδες τραγούδια τους: Αρχόντισα, Αχάριστη, Τρελλή, Πλανεύτρα, Μάγισα, Ξελογιάστρα, Καμωματού, Αλανιάρα, Τσαχπίνα, Σκύλα, Πομπίνα, Γκρινιάρα και πολλά άλλα.

Θα ακουστούν και τα πολύ τρυφερά τραγούδια που υμνούν τη γυναίκα από το «Πες μου παραπονιάρα μου» του Τούντα, το «Παραπονιάρικο» του Χατζηχρήστου, το «Κουκλάκι» του Σωφρονίου, το «Απόψε να μη κοιμηθείς» του Τσιτσάνη μέχρι το «Λουλουδάκι της ψυχής μου» του Λεμπέση.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι το Αρχοντικό του Σαράντη λειτουργεί κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ από τις 10μ.μ και Κυριακή μεσημέρι από τις 2μ.μ.με μεγάλη επιτυχία κόντρα στα ζόρια των καιρών. Όλες όμως τις γιορτές και τις ιδιαίτερες μέρες του χρόνου, όπως την Τετάρτη 8 Μαρτίου, έχει τις πόρτες του ανοιχτές για τους φίλους του καλού τραγουδιού που αγαπούν την αληθινή και αυθεντική διασκέδαση.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!