Ο Γιάννης Λεμπέσης και οι συνεργάτες του σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα!

Γιάννης Λεμπέσης, Μαρία Σταφυλοπάτη, Μαριλένα Λευκιμιάτη & η ορχήστρα Λαϊκή Στράτα στο Αρχοντικό του Σαράντη σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιάννης Λεμπέσης, η Μαρία Σταφυλοπάτη, η Μαριλένα Λευκιμιάτη και η ορχήστρα του Λαϊκή Στράτα (Βασίλης Μούζος μπουζούκι, Πορφύρης Κονάς ακορντεόν, Νίκος Βερύκοκος βιολί, Αντώνης Καλιούρης κλαρίνο, Θεοδόσης Συκιώτης κιθάρα) συνεχίζουν την ιδιαίτερα επιτυχημένη φετινή τους σαιζόν μέχρι να «σφίξουν οι ζέστες».

Το Σάββατο 22 Απριλίου στο Αρχοντικό του Σαράντη (Φυλής 234 πλατεία Αμερικής τηλ 2108643554,2108625040) έχουν ετοιμάσει ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πρόγραμμα για τους φίλους του γνήσιου Λαϊκού τραγουδιού με τίτλο: «Αχ και να ‘ξερε τι χάνει». Συγκεκριμένα μία μουσική αποτύπωση των σπουδαιότερων στιγμών των μεγάλων πρωτομαστόρων του Ρεμπέτικου που αναφέρονται -όπως θα ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί- στο ομότιτλο τραγούδι του Γιάννη Λεμπέση που τραγουδά ντουέτο με το σπουδαίο Γιώργο Μαργαρίτη…

Δηλαδή στους Βασίλη Τσιτσάνη, Μάρκο Βαμβακάρη, Στράτο Παγιουμντζή, Απόστολο Καλδάρα, Γιώργο Μητσάκη, Απόστολο Χατζηχρήστο, Σπύρο Περιστέρη, Μπαγιατέρα, Μιχάλη Γενίτσαρη, Γιώργο Μπάτη, Ανέστη Δεληα, Γιάννη Παπαϊωάννου, Μανώλη Χιώτη, Δημήτρη Στεργίου - Μπέμπη, Κώστα Καπλάνη, Γιάννη Σταματίου - Σπόρο.

Θα ακουστούν όλα τα ΜΕΓΑΛΑ τραγούδια που έχουν συντροφεύσει γενιές και γενιές και εξακολουθούν να συγκινούν με τη διαχρονικότητα και την αλήθεια τους.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 10.30 μ.μ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!