Ο Γιάννης Λεμπέσης γιορτάζει 30 χρόνια δισκογραφίας

Η παρουσίαση του νέου του διπλού cd «Θέλουμε και τα Τραβάμε» με τη συμμετοχή ξεχωριστών καλλιτεχνών και πολλές δυνατές εκπλήξεις.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
07/10/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Κέρκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tην Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 8.30 μ.μ. στην όμορφη αίθουσα του Αρχοντικού του Σαράντη θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της νέας δισκογραφικής του Γιάννη Λεμπέση που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group. Τίτλος της «Θέλουμε και τα Τραβάμε»

Ένα διπλό επετειακό cd για τα 30 χρόνια (1986 - 2016) συνεχούς παρουσίας του λαϊκού τραγουδοποιού στην ελληνική δισκογραφία.

Στην γιορτή του Γιάννη Λεμπέση θα τραγουδήσουν οι καλλιτέχνες που μετέχουν στο άλμπουμ: Γιώργος Μαργαρίτης, Παναγιώτης Λάλεζας, Μαρία Κατινάρη, Ντένια Κουρούση, Μαρία Σταφυλοπάτη, Μαριάνθη Λιουδάκη, Φάνης Σαπατίνας.

Οι φίλοι και οι καλεσμένοι του Γιάννη Λεμπέση θα απολαύσουν υπέροχους μεζέδες από την βραβευμένη κουζίνα του Αρχοντικού, ποιοτικό κρασί και φυσικά τα τραγούδια του Γιάννη Λεμπέση με τις ερμηνείες του ίδιου αλλά και των ξεχωριστών καλλιτεχνών που μετέχουν στο δίσκο, με τη συνοδεία της περίφημης 7μελούς ορχήστρας «Λαϊκή Στράτα».

Γιάννης Λεμπέσης - «Θέλουμε και τα Τραβάμε»
Πέμπτη13 Οκτωβρίου

Αρχοντικό του Σαράντη
Φυλής 234, Πλατεία Αμερικής
Τηλ. 210 8643554 & 2108625040
Ώρα: 8.30 μ.μ.
PROSKLISI

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!